Ο Πούτιν έσωσε Αμερικανούς στρατιώτες από τους Ανουνάκι, στην Συρία, σύμφωνα με παράξενους ισχυρισμούς

Περίπου 150 στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών και δυο δωδεκάδες “σύμβουλοι” διέφυγαν από το στρατόπεδο τους στο Manbij της Συρίας, ύστερα από διαταγή του Τραμπ, κατόπιν προειδοποίησης του Πούτιν ότι μια ορδή Αννουνάκι υλοποιήθηκε σε απόσταση 50 χλμ και κατευθυνόταν στο στρατόπεδο για να τους κατασφάξει!

Παρόλο που ο Πούτιν είναι ενάντια στην αμερικανική στρατιωτική παρουσία στη βόρεια Συρία, η έχθρα του απέναντι στους κακόβουλους εξωγήινους τον ανάγκασε να προειδοποιήσει τον Τραμπ για το επικείμενο τέλος των στρατιωτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Federal Service Bureau, Dimitri Osmosovich.

Αρχικά ο Trump δεν πίστεψε τον Πούτιν. Θεώρησε πως οι Ανουννάκι του Πούτιν ήταν μάλλον στρατιώτες του Συριακού Αραβικού Στρατού (ΣΑΑ) που ήθελαν να εκδικηθούν για τους σκοτωμένους τους συντρόφους και ότι οι Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις θα μπορούσαν να τους εξουδετερώσουν με ευκολία. Ο Πούτιν του έστειλε απόρρητες φωτογραφίες και βίντεο που έδειχναν τους Anunnaki να σφαγιάζουν Σύρους πολίτες κοντά στον Ras al-Ayn. Ο Trump εμβρόντητος ευχαρίστησε τον Πούτιν για τις πληροφορίες, δήλωσε ο Osmosovich.

Αμέσως ήλθε σε επαφή προσωπικά με τον στρατηγό Richard D. Clarke, της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών, και τον διέταξε να απομακρύνει αμέσως όλο το προσωπικό από το στρατόπεδο στο Manbij.

Ελικόπτερα από το 160ο Σύνταγμα Ειδικών Επιχειρήσεων Αεροπορίας, γνωστά ως Night Stalkers, άρχισαν αμέσως να απομακρύνουν τις επιτόπιες δυνάμεις. Μέσα σε 30 λεπτά το στρατόπεδο είχε εγκαταλειφθεί.

Ένα μέλος των Ειδικών Δυνάμεων ανέφερε ότι είδε μια τεράστια “στροβιλοφόρα αμμοθύελλα” να έρχεται από μακριά. Ο Osmosovich είπε ότι η αμμοθύελλα ήταν ένα αδιαπέραστο κύμα των εισβολέων Anunnaki που θα εισέβαλλαν στο κτιριακό συγκρότημα και θα κατέσφαζαν τους πάντες αν ο Τραμπ δεν είχε διατάξει την εκκένωση. Σε απόσταση περίπου 15 χλμ, οι Ανουννάκι σταμάτησαν και εξαυλώθηκαν, πιθανότατα μέσω των προσφιλών τους μέσων μεταφοράς, που είναι οι διαστατικές πύλες, ανέφερε ο Osmosovichs.

Ερωτηθείς γιατί οι Αννουνάκι διέκοψαν την καταδίωξη ή γιατί δεν υλοποιήθηκαν κατευθείαν μέσα στο στρατόπεδο, ο Osmosovichs είπε τα εξής: “Οι Αννουνάκι είναι ιδιότροποι και απρόβλεπτοι. Οι τακτικές τους είναι ρευστές. Κάθε φορά που νομίζουμε ότι τις κατανοούμε, ενεργούν διαφορετικά. Όμως κι εμείς πράττουμε το ίδιο. Και ίσως τώρα ο Πρόεδρος Trump να πάρει σοβαρά την απειλή των Anunnaki. Το στρατόπεδο θα είχε καταστραφεί και οι στρατιώτες θα είχαν όλοι σκοτωθεί”.

Την επόμενη μέρα, μία ομάδα του RT News επισκέφθηκε το στρατόπεδο. Το βίντεο που τραβήχτηκε υποδηλώνει ότι οι Αμερικανικές Δυνάμεις εγκατέλειψαν βιαστικά το στρατόπεδο, καθώς είχαν αφήσει πίσω τους τα όπλα, το υλικό, τα έπιπλα, προσωπικά αντικείμενα, ημιτελή δείπνα, ακόμη και τα κατοικίδια τους ζώα. Ένα σκυλί και μια γάτα χαιρέτισαν την ομάδα του RT. Ο Aida Almasi, ένας Άραβας ανταποκριτής του RT, δήλωσε: “Ο αμερικανικός στρατός έφυγε σαν κυνηγημένος. Κάτι πρέπει να απείλησε τη ζωή των στρατιωτών”..

Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις (Spetsnaz) είναι οι μόνες στον κόσμο που έχουν την εκπαίδευση και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουν τον θανάσιμον αυτόν εχθρό της ανθρωπότητας.

από εδώ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications