Μπαμπάς και γιος είδαν σε λίμνη αμφίβιο μυθικό τέρας με κεφάλι κατσίκας - Βίντεο

Ένας μπαμπάς και ο γιος του είναι σίγουροι ότι τράβηξαν βίντεο ένα αρχαίο τέρας, ενώ ψάρευαν στη λίμνη της πόλης Κέλοου, στη Βρετανική Κολομβία.

Συγκεκριμένα, ο Μπλέικ Νόιντορφ τραβούσε βίντεο όταν ο πατέρας του πρόσεξε μια μεγάλη μαύρη σιλουέτα να κινείται νωχελικά στα νερά της λίμνης.

Αποσβολωμένοι, πατέρας και γιος άρχισαν να επιχειρηματολογούν περί τίνος πρόκειται. Σύμφωνα με τον Μπλέικ, το «πλάσμα» φαίνεται να είχε παραπάνω από 18 μέτρα μήκος. Αυτός και ο πατέρας του πήδηξαν στο τζιπάκι τους κι έφτασαν στο σημείο που είδαν την παράξενη φιγούρα. Όταν όμως έφτασαν εκεί, το «τέρας» είχε εξαφανιστεί στο βυθό της λίμνης.

Μαρτυρίες ήδη από το 19ο αιώνα κάνουν λόγο για ένα τέρας στη λίμνη με κεφάλι κατσίκας ή αλόγου

Το παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στις 10 Ιούλη του 2018, αλλά ο Μπλέικ μόλις πρόσφατα αποφάσισε να ανεβάσει το σχετικό βίντεο.

Το παράξενο βιντεοσκοπημένο υλικό ανέβηκε στο κανάλι «The Grimreefar» στο YouTube, που εξειδικεύεται στα UFO .

Οι χρήστες που είδαν το βίντεο έκαναν λόγο για το μυθικό τέρας Ογκοπόγκο, που για πρώτη φορά είχε εντοπιστεί στην περιοχή τον 19ο αιώνα κι έκτοτε συχνά-πυκνά ξανακάνει την εμφάνισή του, σύμφωνα με τους ντόπιους της περιοχής.

Μάρτυρες στο παρελθόν έχουν κάνει λόγο για κάτι ερπετοειδές με αγκάθια και κεφάλι κατσίκας ή αλόγου. Κάτι σαν το τέρας του Λοχ Νες, δηλαδή, αλλά στο πιο καναδέζικο.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->