Οι «μαύρες» σκέψεις της Α.Ωνάση: «Κινδυνεύω από τους Έλληνες»

Η εγγονή του αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά, σε περίπου μια εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου, θα γίνει 35 χρόνων. Και αυτά τα γενέθλια θα είναι όπως τα προηγούμενα. Θλιμμένα και μοναχικά αφού μετά το επεισοδιακό διαζύγιό της από την Ντόντα, δεν προχώρησε τη ζωή της.

Η εγγονή του διάσημου σε όλον τον κόσμο Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση εξακολουθεί να παλεύει με τους δαίμονές της. Δαίμονες που την κράτησαν πίσω στη ζωή και της προκάλεσαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ο αείμνηστος δημοσιογράφος και προσωπικός βιογράφος του Ωνάση Δημήτρης Λυμπερόπουλος είχε κάνει μια αποκάλυψη-σοκ για την Αθηνά που τη φέρνουμε στο φως με αφορμή τα επερχόμενα γενέθλιά της…

Αυτό, λοιπόν, που πολλοί δεν γνωρίζουν και αποκάλυψε ο βετεράνος δημοσιογράφος είναι πως η Αθηνά είχε πριν από περίπου δεκατρία χρόνια, το αθλητικό της δελτίο στον Ιππικό Όμιλο Αυλώνας, μετά μάλιστα από προσωπική παρέμβαση του Ισίδωρου Κούβελου. Ο δημοσιογράφος ανέσυρε το δελτίο και το ανάρτησε στο facebook. Το ντοκουμέντο μάλιστα θεωρείται πως έχει ιδιαίτερη αξία, με δεδομένο πως ο δημοσιογράφος υπήρξε ένας από τους πιο προσφιλείς συντάκτες για τον παππού της, Αριστοτέλη Ωνάση, ενώ έχει υπάρξει και βιογράφος του.

«Αν και αρνούμαι να μιλήσω για την Αθηνά Ωνάση… παρασύρθηκα και ίσως απόψε να με ακούσετε στη τηλεόραση να λέω κάποια λόγια για την εγγονή του ανθρώπου που με την αποκλειστική συνέντευξη που μου είχε δώσει το 1959 πάνω στη θαλαμηγό του, ανέβασε στα ύψη την δημοσιογραφική μου καριέρα. Εκείνο όμως που δεν είπα είναι ότι η Αθηνά Ωνάση έχει ταυτότητα ιππεύτριας ελληνικού συλλόγου και αν οι τότε «αρμόδιοι» την είχαν αγκαλιάσει με στοργή… σήμερα δεν θα είχε πουλήσει τον Σκορπιό και θα περνούσε τα καλοκαίρια της στην Ελλάδα… Και μη σπεύδουν κάποιοι να την λοιδορούν ότι μισεί τους Έλληνες, γιατί ο πατέρας της Ρουσέλ την ανέθρεψε με τον φόβο ότι κινδυνεύει η ζωή της από τους Έλληνες», έγραψε τον Μάιο του 2016 ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος συνοδεύοντας την παλιά, ασπρόμαυρη φωτογραφία.

​Μάλιστα, ο βετεράνος δημοσιογράφος ήταν αυτός που σημείωσε πως η κληρονόμος της ιστορικής δυναστείας διακατέχεται από «φόβο ξαφνικού θανάτου» και αυτός είναι και ο λόγος που δεν ήθελε να κάνει ένα παιδί με τον σύζυγό της.

Εδώ και καιρό ο σύζυγός της Αλβάρο προσπαθεί να την πείσει να κάνουν ένα παιδί, αλλά εκείνη πιστεύει ότι οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρνουν μέσα τους κατάρα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας.

​Και όταν τελευταία σκοτώθηκε το αγαπημένο άλογο ιππασίας της κόρης του Αλβάρο (από τον πρώτο του γάμο) η Αθηνά άρχισε να κλαίει και να φωνάζει «Ντόντα απομάκρυνε την Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου», έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά, ενισχύοντας το συγκεκριμένο σενάριο γύρω από το πολύκροτο διαζύγιο που εξακολουθεί να προκαλεί το ενδιαφέρον στους κοσμικούς κύκλους εντός και εκτός Ελλάδας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications