Νέο πλήγμα των δυναμεων του Χ.Χαφτάρ στην Τουρκία: Ακόμη ένα τουρκικό UAV TB.2 κατέρριψαν οι δυνάμεις του LNA (βίντεο)

Ακόμη ένα τουρκικό UAV TB.2 Bayraktar κατέρριψαν οι δυνάμεις του «Εθνικού Στρατού της Λιβύης», σήμερα στην περιοχή της Τρίπολης.Το τουρκικό UAV που πετούσε με τα σήμερα του καθεστώτος της Τρίπολης καταρρίφθηκε από αντιαεροπορικό πυροβόλο και έγινε θέαμα για τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως αναφέρεται το τουρκικό UAV είχε μόλις απογειωθεί από το αεροδρόμιο Mitiga της Τρίπολης, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια ακόμη έξοδο για βομβαρδισμό των δυνάμεων του LNA, αλλά δεν... πρόφτασε καθώς έπεσε θύμα των πυρών των μαχητών του LNA.

Σύμφωνα με άλλες πληρ4οφορίες η κατάρριψη του τουρκικού UAV έγινε με το σύστημα Pantsir S-1 που διαθέτει ο LNA, κάτι που σημαίνει πως το έχει προωθήσει κοντά σχετικά στην Τρίπολη.

Στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, διακόπηκαν οι πτήσεις έπειτα από την εκτόξευση ρουκετών, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των δυνάμεων της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Τρίπολης.

Το διεθνές αεροδρόμιο Μίτιγκα έγινε στόχος «έξι ρουκετών Grad», μία ενέργεια που συνιστά «κατάφωρη απειλή» στην ασφάλεια της κυκλοφορίας των αεροσκαφών και «μία νέα παραβίαση της εκεχειρίας», η οποία εφαρμόσθηκε στις 12 Ιανουαρίου μεταξύ των εμπολέμων πλευρών, δήλωσε ο εκπρόσωπος των στρατιωτικών δυνάμεων της κυβέρνησης της Τρίπολης, Μοχάμαντ Γκνούνου.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->