Μενίδι: Αντίποινα των Ρομά με καλάσνικοφ για τον χαστούκι στον 11χρονο

Με ριπές από Καλάσνικοφ αντέδρασαν Ρομά στο περιστατικό βιαιοπραγίας του 11χρονου από αστυνομικό στο Μενίδι και από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε ένα μωρό, καθώς δευτερόλεπτα πριν οι γονείς του το είχαν μεταφέρει στη κουζίνα.

Σύμφωνα με τον πατέρα του μικρού, επιθυμώντας να διατηρήσει την ανωνυμία του, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν αργά χθες το βράδυ γύρω στις 23.00, ως αντίποινα για το χαστούκι που δέχθηκε ο 11χρονος από τον αστυνομικό, ένα θέμα που έχει λάβει ήδη μεγάλες διαστάσεις.

Το σπίτι της οικογένειας που δέχθηκε τη σφαίρα (πιθανότατα από Καλάσνικοφ) βρίσκεται σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από το σημείο που σημειώθηκε το επεισόδιο με τον αστυνομικό και τον 11χρονο.

«Ξαφνικά ακούσαμε πυροβολισμούς. Σύνηθες φαινόμενο στην περιοχή όταν έχουν προηγηθεί περιστατικά που αφορούν σε Ρομα» λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, από το ταβάνι του οποίου πέρασε η σφαίρα.

Για να προσθέσει: «Τότε ακούσαμε και έναν άλλο θόρυβο στο σαλόνι. Τρέξαμε να δούμε τι είχε συμβεί.

Αρχικά είδαμε σοφάδες να έχουν πέσει στο χαλί. Ασυναίσθητα κοίταξα πάνω και διαπίστωσα ότι το ταβάνι είχε μια τρύπα. Μετά κοίταξα πάλι κάτω και βρήκα μια σφαίρα! Ακριβώς δίπλα από κει που αφήνουμε το μικρό μας παιδί. Για καλή μας τύχη το είχαμε σηκώσει δευτερόλεπτα πριν και το είχαμε μεταφέρει στο σαλόνι».

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->