Κόβουν το ρεύμα στο Γηροκομείο Αθηνών

Εντολή να κοπεί το ρεύμα στο Γηροκομείο Αθηνών έχει δώσει η ΔΕΗ, καθώς το ίδρυμα χρωστά περισσότερα από 1,3 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, στις 3 Ιανουαρίου, αφού ενημέρωσε με επιστολή της το σωματείο «Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών», η ΔΕΗ έδωσε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ για την απενεργοποίηση του μετρητή. Η εντολή για αποκοπή ρεύματος εντάσσεται- όπως αναφέρει η επιστολή- στην αντιμετώπιση του φαινομένου των στρατηγικών κακοπληρωτών, που αποτελεί προτεραιότητα, ως γνωστόν, για τη ΔΕΗ.

Στην επιστολή της προς το σωματείο «Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών» η ΔΕΗ σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι.

«Παρά τις συνεχείς και τακτικές οχλήσεις μας τα τελευταία επτά χρόνια καθώς και της πρόσφατης εξώδικης πρόσκλησής μας δεν έχει καταστεί δυνατή η τακτοποίηση του υπερβολικά υπέρογκου χρέους σας, από καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας και ανεξόφλητους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς πολλών χρονικών περιόδων, με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας να υφίστανται από τον Αύγουστο του 2013, δηλαδή πέραν των έξι ετών».

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, η οφειλή ανέρχεται σε 1.313.574 ευρώ, με την τελευταία καταβολή να έχει γίνει τον Μάιο του 2014.

Από τότε, η οφειλή εξαπλασιάστηκε και συνεχίζει να βαίνει μηνιαία αυξανόμενη.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

"Η εντολή για αποκοπή ρεύματος εντάσσεται- όπως αναφέρει η επιστολή- στην αντιμετώπιση του φαινομένου των στρατηγικών κακοπληρωτών, που αποτελεί προτεραιότητα, ως γνωστόν, για τη ΔΕΗ."
Ναι!!!!!!! Κόψτε το ρεύμα στα γερόντια για να έχουν τσάμπα ρεύμα οι λαθροεισβολείς στα hotspot!!!!!!!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications