Φονικό Φθιώτιδα: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Φονικό Φθιώτιδα: Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγός της ήταν δίπλα της νεκρός με τραύμα από το ίδιο όπλο που κρατούσε στο χέρι του

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Μακρακώμη Φθιώτιδας. Ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό με τραύματα από κυνηγετικό όπλο μέσα στο σπίτι του από έναν γείτονα.

Ο γείτονας ανησύχησε επειδή δεν τους είχε δει να ανοίγουν τα παράθυρα. Ο ίδιος ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες του τμήματος Σπερχειάδας έφτασαν στο σπίτι. Εκεί στην είσοδο της Μακρακώμης βρήκαν τα δυο πτώματα.

Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο. Ο 48χρονος σύζυγός της ήταν δίπλα της νεκρός με τραύμα από το ίδιο όπλο που κρατούσε στο χέρι του.

Όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι καυγάδισε για άγνωστη αιτία και ο άνδρας πυροβόλησε την γυναίκα, στρέφοντας στην συνέχεια το όπλο προς το μέρος του. Πάντως, το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ την γειτονιά και δεν έδειχνε να έχει προβλήματα.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας όπου θα γίνει νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για να ανακαλύψουν τα αίτια της τραγωδίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications