Παράξενη γυναικεία φιγούρα θρηνεί στην κορφή δέντρου - Βίντεο

Θέμα συζήτησης στο Διαδίκτυο έχει γίνει τελευταία βίντεο που υποτίθεται πως παρουσιάζει το φάντασμα μιας γυναίκας που θρηνεί στην κορυφή ενός δέντρου.

Σύμφωνα με τους χρήστες των social media, η φιγούρα στο βίντεο σχετίζεται με το μυθικό χαρακτήρα La Llorona (Η γυναίκα που θρηνεί), από την λατινοαμερικάνικη, φολκορική μυθολογία.

Ο θρύλος της La Llorona που έχει γίνει και ταινία
Σύμφωνα με το μύθο, μια γυναίκα που έπιασε τον άντρα της να την απατά αποφάσισε να πνίξει στον ποταμό τους 2 γιούς της, προκειμένου να εκδικηθεί τον άπιστο σύζυγό της.

Στη συνέχεια, πήδηξε κι αυτή στα νερά του ποταμού και πνίγηκε. Σύμφωνα με τον μύθο, εξαιτίας των εγκλημάτων της δεν έγινε δεκτή στον παράδεισο κι έκτοτε περιπλανιέται, αναζητώντας τις ψυχές των δύο δολοφονημένων της γιων.

Μάλιστα, σύμφωνα με το θρύλο, η La Llorona εξακολουθεί τα ανοσιουργήματά της, δολοφονώντας μικρά παιδιά, πνίγοντάς τα κι αυτά στο ίδιο ποτάμι που έπνιξε και τους γιους της κι αυτοκτόνησε και η ίδια.

Σύμφωνα με αρκετούς χρήστες των κοινωνικών δικτύων, η φιγούρα που φαίνεται στο βίντεο πρόκειται γι' αυτό το σατανικό πνεύμα που απεικονίζεται να θρηνεί στην κορυφή του δέντρου.

​«Βρήκα ένα βίντεο της la Llorona που τράβηξαν αγρότες σε ένα μέρος που λέγεται El Merey στη Βενεζουέλα… Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για το αν πρόκειται για μύθο ή αλήθεια», σχολιάζει ο χρήστης που ανήρτησε το βίντεο στο Twitter, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι το βιντεάκι προέρχεται από το Περού.

Σκηνοθετημένη φάρσα ή κάτι άλλο
Πάντως, όπως και να 'χει, το συγκεκριμένο βίντεο έγινε γρήγορα viral κι εκτοξεύτηκε σε θεάσεις στο Διαδίκτυο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications