Είκοσι δύο αεροσκάφη  C-17A της Globemaster, αναχώρησαν τις ΗΠΑ στις τελευταίες 24 ώρες για τη Μέση Ανατολή

Τις τελευταίες εικοσιτέσσερις ώρες, τουλάχιστον είκοσι δύο (22) αεροσκάφη C-17A Globemaster έχουν απογειωθεί από τις ΗΠΑ και από τις αμερικανικές βάσεις στην Ευρώπη, κατευθυνόμενα προς τη Μέση Ανατολή, μεταφέροντας περισσότερους από 3.000 στρατιώτες από την 82η Airborne Division's ALERT BRIGADE(82η αερομεταφερόμενη μονάδα αλεξιπτωτιστών) και άλλους από την Ευρώπη.

Οι στρατιωτικοί των Ηνωμένων Πολιτειών αυξάνουν έντονα την παρουσία και τις ικανότητές τους στη Μέση Ανατολή, αφού οι πληρεξούσιοι που υποστηρίχθηκαν από το Ιράν επιτέθηκαν στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη του Ιράκ. Τουλάχιστον δώδεκα F / A-18 Fighter Jets προσγειώθηκαν στην αεροπορική βάση Al-Jaber στο Κουβέιτ.

Επιπλέον, 4 CV-22Bs του 7ου SOS της USAF προμήθευαν κατά την πτήση 4 MC-130J του 67ου SOS για την Ιορδανία. Τα αεροσκάφη Διοίκησης Αεροπορικής Κινητικότητας και εντελώς συγκλονιστικές ποσότητες εξοπλισμού μετακινούνται επίσης από την Αμερικανική Βάση στο Ντιέγκο Γκαρσία, στη Μέση Ανατολή.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μετακινούν αυτήν την ποσότητα στρατευμάτων και εξοπλισμού για "εμφάνιση". Αυτό χρησιμοποιείται.Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι το Ιράν σοβαρά κακώς υπολόγισε την αντίδραση των ΗΠΑ σε ιρανούς πληρεξούσιους που επιτίθενται στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη.

Φτάνουμε γρήγορα σε ένα σημείο όπου τόσο στρατιωτικό υλικό και στρατεύματα θα βρίσκονται στο θέατρο, δεν θα υπάρξει υποστήριξη από μια ένοπλη σύγκρουση.

Αυτή η ιστορία θα ενημερωθεί, καθώς θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες , εφόσον αυτές οι πληροφορίες δεν θα θέσουν σε κίνδυνο τις αμερικανικές δυνάμεις.

corfiatiko

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications