Συνεχίζεται το δούλεμα ασταμάτητα: πλωτό φράγμα των 500.000 ευρώ που θα «σταματήσει» τους πρόσφυγες!

Όταν έχεις ένα λαό μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης στην πλειοψηφία τους λογικό ειναι να ειναι στην πρώτη θέση οι "έγκυρες πήγες" τους, και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου καθημερινά ,έχουν φτάσει στο σημείο να λένε τα παράλογα ως σωστά.. Άλλα δεν σταματούν εκεί μονο, τώρα θα φτιάξουν πλωτό φράγμα δήθεν για να σταματήσει τις ορδες που κουβαλούν οι ίδιοι στην Ευρώπη, που φυσικά κανένας δεν αναρωτήθηκε γιατί γίνεται αυτό..

Όταν η πραγματικότητα ξεπερνάει και την φαντασία του μέσου θνητού! ο οποίος έχει πλήρη άγνοια ακόμη και για τα αυτονόητα... Η "κατάκτηση" έγινε με το λόγο και την εξαπάτηση, και έχουν μάθει τον όχλο να σκέφτεται με την δίκη τους "λογική" με καθωσπρεπισμούς ώστε να μην καταλαβαίνει τίποτα εκτός ότι τον έχουν κάνει να ασχολείται με ηλιθιότητες . Διαβάστε τι γράφουν:

Την προμήθεια πλωτών φραγμάτων για την ανάσχεση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών προκήρυξε με διαγωνισμό το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση ενδιαφέροντος πρόκειται για «πλωτό προστατευτικό σύστημα 2.700 μέτρων το οποίο θα περιορίσει και κατά περίπτωση θα αναστείλει την πρόθεση εισροών στον εθνικό χώρο, με σκοπό την αντιμετώπιση της διαρκώς αυξανόμενης μεταναστευτικής / προσφυγικής ροής, εξαιτίας της αδήριτης και επείγουσας ανάγκης ανάσχεσης των αυξημένων προσφυγικών ροών».

Το εν λόγω φράγμα θα έχει ύψος 50 εκατοστών και εγκατεστημένους δυνατούς φακούς. Ο διαγωνισμός, που ξεκίνησε στις 24 Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε με διαδικασίες εξπρές στις 29 Ιανουαρίου και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ανάδοχος εταιρεία.

Με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση θεωρεί πως απαντά στο σοβαρό και πολύπλευρο προσφυγικό ζήτημα. Πέραν όμως της αμφισβητούμενης από άποψη αποτελεσματικότητας επιλογής, πέραν του ότι τέτοιες κινήσεις δεν αναγνωρίζουν την ανθρωπιστική διάσταση της προσφυγικής τραγωδίας, αλλά μετατρέπουν τη διαχείριση της σε ένα αρρωστημένο παιχνίδι «γάτας» και «ποντικού», είναι αστείο αν συνειδητοποιήσει κανείς το μέγεθος του φράγματος και το συνδέσει με τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς πως αυτό θα μπορεί να σταματήσει τις προσφυγικές ροές.

Στην κεντρική φωτογραφία, με τη βοήθεια του google maps, βλέπετε το πραγματικό μέγεθος ενός φράγματος 2.700 μέτρων σε σχέση με τη Λέσβο. Και αυτό το φράγμα θα κοστίσει 500.000 ευρώ!

Από "έγκυρη ανεξάρτητη πηγή" που πριν κάτι χρονιά έγραφε ότι χρηματοδοτείται και απο την Ευρωπαϊκή ένωση....Η δήθεν ανεξάρτητη έγκυρη πηγή ειναι γεμάτη ελληνόφωνους,γράφει μαλιστα :Στήριξε την ανεξάρτητη ενημέρωση και την πολυφωνία, κόντρα στη χειραγώγηση των ΜΜΕ από επιχειρηματίες και πολιτική εξουσία. Γελάνε και οι πέτρες! καμια "ανεξάρτητη πηγή" δεν φτάνει στην πρώτη θέση! ούτε καν κάτι δήθεν πατριωτικές που νομίζει ο όχλος ότι ειναι ανεξάρτητες .... Και οι αληθινές ανεξάρτητες πήγες οχι μονο έχουν πόλεμο από ελληνόφωνους με απευθείας εντολές σε google facebook για μείωση απήχησης αλλα δεν τις στηρίζουν καν ο όχλος .. Είναι γνωστό ότι για να σε υποστηρίζει η μαζα πρέπει αν είσαι ύπουλος και να λες αυτά που θέλει να ακούσει!

Αν ρωτήσεις 100 άτομα τι έμαθαν απο το ίντερνετ τόσα χρονιά κανένας δεν θα μπορεί να απαντήσει.... Μήνυμα σε φιλο: Μόλις τσέκαρα μερικά άτομα που εμφανίζονται ως αρθρογράφοι στην «πατριωτική» *********** δυο απο αυτούς εχουν γραψει τόνους βιβλίων με ασυναρτησίες και εμφανίζονται και σε μια άλλη σελιδα με τα κλασικά οι κακοί ναζι και όλα αυτά τα μαρξιστικά στα πάντα, και τα ζωντανά την έχουν για πατριωτική σελίδα και ειναι στην πρώτη θέση, και ο καθε ουγκανος παριστάνει τον απόγονο των αρχαίων όταν η ίδια η "λογική του" (πνεύμα) δεν εχει καμια σχέση ούτε καν έχουν μυστικιστικές και ερευνητικές τάσεις ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications