Ο ακτιβιστής Stephen Bassett δήλωσε ότι μέχρι το 2020 η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα αποκαλύψει τα πάντα για την επίσκεψη εξωγήινων.

Ο Bassett, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Paradigm Research Group, πέρασε πάνω από 20 χρόνια υποστηρίζοντας την ιδέα ότι οι έξυπνοι εξωγήινοι εκμεταλλεύονται τον πλανήτη μας και ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να το καλύψουν.

Στην ιστοσελίδα της, η ομάδα αναφέρει τρεις κύριους στόχους:

1. Να αυξήσει την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την εξωγήινη παρουσία και το εμπάργκο της αλήθειας.
2. Να συγκαλεί ανοιχτές ακροάσεις στο συνέδριο για να καταθέσει μαρτυρία της κυβέρνησης και του οργανισμού.
3. Ενθαρρύνετε τα πολιτικά μέσα να καλύπτουν επαρκώς τα σχετικά ζητήματα.(Τώρα σώθηκες έλα στο Ελλαδισταν να δεις τι σελίδες διαβάζουν οι Νεοέλληνες, αυτα ειναι χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας όπως τους λένε οι συμμορίτες ! και που να ηξεραν σε τι Matrix ζουν που μπήκαν οι ίδιοι)

Μετά την τελευταία επιβεβαίωση του αμερικανικού ναυτικού ότι οι εικόνες των USS Nimitz δείχνουν αδιευκρίνιστα πραγματικά και φαινόμενα, ο Bassett ισχυρίζεται ότι η πλήρης αποκάλυψη μπορεί να είναι επικείμενη.

Λέει επίσης ότι αν δεν ήταν απασχολημένος ο Donald Trump, θα μπορούσε να συμβεί νωρίτερα.

"Αν δεν ήταν για τα έκτακτα γεγονότα των τελευταίων εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα είχαμε ήδη δύο χρόνια στον κόσμο μετά την αποκάλυψη", δήλωσε στο The Daily Star σε συνέντευξή του.

"Αν αυτό το « μικρό » πολιτικό πρόβλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες επιλυθεί και επιστρέψουμε σε μια κανονική, κυβέρνηση, παρόλο που είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν θα είναι τέλεια, νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα που θα ξεκινήσει. Έχουν περισσότερα πράγματα να να κάνουν, αλλά και αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι κρίσιμο. Αυτό σημαίνει ότι η αποκάλυψη μπορεί εύκολα να συμβεί το 2020».

Ωστόσο, αυτα που λέει έρχονται σε αντίθεση με αυτά που κάνουν και εμποδίζουν τη δημοσίευση πληροφοριών σχετικά με τα UFO και τα χλευάζουν .

Το 2016 ένας μασόνος στο Ελλαδιστάν που εμφανίζεται δήθεν ως ανεξάρτητος σε μια έγκυρη πηγή Οβριών(μονο τα ζωντανά που την διαβάζουν δεν το ξέρουν) οχι μονο συκοφαντούσε την σελίδα μας γιατί είπαμε αληθινή ιστορία που δεν είπε κανένας, άλλα έλεγε ότι δεν σοβαρή γιατί είχαμε τέτοια θέματα με εξωγήινους! έτσι μάζεψαν τον όχλο σε δίκες τους έγκυρες πήγες μαζικής ύπνωσης..

Ένας σκεπτόμενος θα σκεφτεί καλά από ιστορία ο όχλος ξέρει την δικιά τους την μαρξιστική, και άδικα καθόμασταν να λέμε τα αυτονόητα σε ενα είδη κοιμισμένο κόσμο αν είχε μυαλό θα τα είχε βρει και μόνος του.

Γιατί κόπτονται τοσο πολύ να χλευάζουν θέματα εξωγήινων? η λογική εδώ λέει ότι κάτι θέλουν να κρύψουν, πράγματι αρκεί να δει κάνεις τον τρόπο που έσφαζαν στην πρόσφατη ιστορία, για αυτό τα λέμε off camera δηλαδή μη δημοσιά σε άτομα που μπορούν να καταλάβουν , οι άλλοι που δεν μπορείτε καν καταλάβετε ούτε το 1% τρέχτε σε "σοβαρές" "έγκυρες πήγες" τους είστε ήδη ξοφλημένοι όπως ειναι οι χρήστες ναρκωτικών στο τελευταίο στάδιο, ειδικά οι γυναικες που ειναι και εύκολα θύματα αυτών για να βάλουν τα αυγά του κακού (μην ειστε φασίστες):

Άλλος ένας λόγος που έγινε στόχος αυτή η σελίδα! εκτός είπαμε αληθινή ιστορία που δεν είπε κανένας αλλα άδικος κόπος τελικά... Λέει μια φίλη γιατί δεν τα λες, σε ποιους να τα πεις? στους Νεοέλληνες που δεν σε στηρίζουν καν? η που η νοημοσύνη τους και η αντίληψη τους ειναι σε επιπεδα προβάτου? και σε Νεοέλληνες που ισχυρίζονται ότι οι "κακοί Γερμανοί ναζι" ήσαν Μογγόλοι γιατί έτσι τους έμαθαν οι συμμορίτες ενώ από εκεί έχουν την σημερινή τεχνολογία, οχι μονο δεν πρέπει καν να μιλάς αλλα κινδυνεύεις να χάσεις την λογική σου και να πέσεις στο επίπεδο τους! αυτή η ράτσα νεοελλήνων που νομιζουν ότι ειναι και απόγονοι αρχαίων και παριστάνουν τους πατριώτες στο internet, ειναι το ίδιο άκρως επικίνδυνη με την ράτσα των συμμοριτών δούλων των ερπετών (στην άνωθεν φώτο ένας εξ αυτών, συνάντησα ένα τέτοιο πρώτη φορά το 2013 σε μια δουλειά άπλα με το ίντερνετ είδα οτι ειναι χιλιαδες στην Ελλάδα από δαύτους και εκεί που λεει η άλλη μα τι θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτα? δεν υπάρχουν εξωγήινοι δεν έχω δει κανέναν! και το ίδιο βράδυ κοιμάται με έναν τέτοιον η ακόμη χειρότερα με ερπετό), ένα από τα πρώτα που παρατήρησες όταν μπήκες στο ίντερνετ ειναι η αφύσικη συμπεριφορά τους! φαντάσου σε τι κατώτερο επίπεδο εχει πέσει ο όχλος ούτε αυτό καταλαβαίνει! ΥΓ: όλες αυτές οι ράτσες ειναι στην Ελλαδα! αλλα εσύ να λες καθαρό το ελληνικό DNA! και ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι! πολύ αργά για δάκρυα .....!

©AETOS NEWS

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications