Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει το 2020 και θα διαρκέσει 16 χρόνια, εκτιμάει αναλυτής

Ο Ingo Piepers, είναι Ολλανδός επιστημονικός συγγραφέας και πρώην αξιωματικός του θαλάσσιου σώματος. Το 1995 ήταν διοικητής των ολλανδικών μονάδων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ στην πρωτεύουσα της Βοσνίας, το Σεράγεβο.

Μετά την επιστροφή του από τον πόλεμο στις Κάτω Χώρες, ενθουσιάστηκε από το ερώτημα: τι κάνει μερικές φορές τόσο αναπόφευκτους πολέμους μεταξύ των κρατών.

Μετά τη συνταξιοδότησή του, κατάφερε μία επιτυχία στον ακαδημαϊκό κόσμο. Συγκεκριμένα, έλαβε διδακτορικό από την UvA στον τομέα της δυναμικής του πολέμου και το 2016 ο Peepers δημοσίευσε μια μονογραφία, την οποία ονόμασε «Προειδοποίηση 2020». Τώρα όλα τα ντόμινο φαίνεται να πέφτουν όπως πρόβλεπε.

Τα τελευταία 400 χρόνια, υπήρξαν περίπου 500 μεγάλοι πόλεμοι στον κόσμο και μόνο τέσσερις σοβαροί πόλεμοι: ο Τριακονταετής Πόλεμος (1618-1648), οι Ναπολεόντειοι Πόλεμοι (1792-1815) και στη συνέχεια δύο “Παγκόσμιοι Πόλεμοι.”

Κάθε μεγάλη σύγκρουση προηγείται από μια σειρά από μικρές, οι οποίες, για κάποιο χρονικό διάστημα, εμφανίζονται όλο και περισσότερο και σταδιακά φτάνουν στο μέγιστο.

Αυτή τη στιγμή συμβαίνει ένα συγκεκριμένο περιστατικό, μετά το οποίο ξεκινά αυτό που περιγράφεται με την έννοια του “παγκόσμιου πολέμου”.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Piepers, βρισκόμαστε τώρα στον πέμπτο κύκλο. Το σημείο καμπής στη σειρά μικρών συγκρούσεων που προηγείται του υποτιθέμενου Μεγάλου Πέμπτου Πολέμου, δηλαδή του 3ου ΠΠ, συνέβη το 2011, μετά το οποίο, ως το 2020, σχεδόν όλοι οι αναμενόμενοι δευτερεύοντες πόλεμοι ακυρώθηκαν.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το μοντέλο, ο επόμενος μεγάλος πόλεμος θα λάβει χώρα το 2020. Και θα διαρκέσει 16 χρόνια. Σε μια συνέντευξη στην De Telegraaf, ο Piepers λέει:

“Εγώ ο ίδιος επέζησα στον πόλεμο στο Σεράγεβο. Ως στρατιώτης, με ενδιέφερε αυτό το φαινόμενο. Έχουμε πάντα μια εξήγηση για κάθε πόλεμο, αλλά πόσο σωστό είναι; “

“Ως εκ τούτου, περίπου 20 χρόνια πριν, ξεκίνησα μια “αναζήτηση”. Άρχισα να αναλύω τις βάσεις δεδομένων: την ημερομηνία της έναρξης ενός πολέμου, την ημερομηνία του τέλους, τον αριθμό των θυμάτων κ.λπ».

“Τελικά, εντόπισα 4 κύκλους που προχώρησαν σύμφωνα με το ίδιο πρότυπο. Στην αρχή έχει μια σταθερή περίοδο με μικρούς πολέμους, αλλά είναι όλο και πιο δύσκολο για τα κράτη να προσχωρήσουν στη δομή που αναπτύχθηκε μετά τον τελευταίο πόλεμο ».

Η ένταση αυξάνεται. Σε κάποιο σημείο, υπάρχει ένας σημαντικός πόλεμος στον οποίο συμμετέχουν όλοι. Στη συνέχεια, τα χαρτιά ανακατεύονται πάλι, αλλά με μια νέα παγκόσμια τάξη. Φυσικά, ήμουν έκπληκτος όταν ανακάλυψα αυτά τα σχέδια. Ελέγξαμε και τα ελέγξαμε δύο φορές. Και είναι αλήθεια: βρισκόμαστε στο τέλος του πέμπτου κύκλου.

Επιπλέον, τα τουβλάκια του ντόμινο έχουν ήδη πέσει, όπως πρόβλεψα. Τώρα ξεκινά ο νέος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, θα διαρκέσει 16 χρόνια. Ο Piepers είναι ήδη λίγο φοβισμένος από τη δολοφονία του σημαντικού Ιρανού στρατηγού Qassem Soleimani από τους Αμερικανούς και λέει σχετικά:

“Αγωνίστηκα στα Βαλκάνια και γνωρίζω καλά την ιστορία των τοπικών πολέμων. Πριν από τον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, υπήρξαν εκπληκτικά πολλοί από αυτούς. “
“Αλλά σε κάποιο σημείο σκοτώθηκε ένας σημαντικός παίκτης στον κόσμο: ο Φραντ Φερντίντον, κληρονόμος της αυτοκρατορίας των Αψβούργων. Αυτό προκάλεσε κάθε είδους ενέργειες και οδήγησε σε πόλεμο. “

“Και τώρα ένας ανώτερος στρατιωτικός αξιωματικός έχει σκοτωθεί.
Παρουσιάστηκαν σοβαρές εντάσεις. Ξεκίνησε μια αλυσιδωτή αντίδραση. Και αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε πόλεμο».
Ας ελπίσουμε ότι αναλυτής θα πέσει έξω στις προβλέψεις του.

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications