Τάξη δημοτικού «βαράει» προσοχή και λέει τον Εθνικό Ύμνο στον «Άγνωστο Στρατιώτη» - Βίντεο

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook και παρουσιάζει μια τάξη δημοτικού από την Κρήτη να ανταποκρίνεται με στρατιωτική πειθαρχία κι ετοιμότητα στα παραγγέλματα του δασκάλου και στη συνέχεια να τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο.

Συγκεκριμένα, η τάξη από τη Μεσσαρά Κρήτης, κατά τη διάρκεια εκδρομής στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, ακούει τον δάσκαλο να τους εξηγεί το νόημα του ιστορικού μνημείου.

Στη συνέχεια, o δάσκαλος δίνει το παράγγελμα: «Προσοχή!» και οι μικροί μαθητές ανταποκρίνονται συντονισμένοι, βαρόντας με δύναμη το πόδι στο έδαφος, παίρνοντας τη στάση της «προσοχής».

Έπειτα, ο δάσκαλος δίνει το σύνθημα για τον Εθνικό Ύμνο και οι μαθητές ξεκινούν όλοι μαζί να τραγουδούν.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μετρά ήδη πολλές εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις, χιλιάδες like, αρκετές εκατοντάδες σχόλια και χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πλειοψηφία τους οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τη συμπεριφορά του δασκάλου, ωστόσο υπάρχουν κι εκείνοι οι σχολιαστές που αντιδρούν στο περιστατικό, κάνοντας λόγο για αχρείαστη στρατικοποίηση των νεαρών μαθητών δημοτικού.

Δείτε το βίντεο:

www.prlogos.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications