Τροχαία: «Βροχή» κλήσεων μέσα σε μία εβδομάδα, για υπερβολική ταχύτητα και αλκόολ

Συνεχίζει τους ελέγχους στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας» η Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των λεγόμενων «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων. Όχι για να βγάλουν τα δώρα τους και τα μπόνους! για την "σωτηρία" φροντίζουν!

Στην επαρχία πάντως πριν 10 χρονιά (μπορεί να το κάνουν ακόμα ), πηγαίναν και έκαναν μπλόκα στο πουθενά επι σκοπού! οπού είχε πανηγύρι σε κανένα βουνό για να τσιμπήσουν μεθύστακες μονο και μονο για να κόψουν πρόστιμα! και μετά άφηναν τους μεθύστακες να συνεχίζουν τον δρόμο τους σαν μην τρέξει τίποτα και οποίον πάρει ο χάρος! εδώ φαίνεται ότι όλο το θέμα ειναι εισπρακτικό και οχι για την ασφάλεια σας όπως διατυμπανίζουν οι χαρτογιακάδες και οι κοιλαράδες , γιαυτό βγαίνουν παγανιά όποτε βγαίνουν από τα καβούκια τους κατα χιλιαδες πχ σε γιορτές ......

Τη φορά αυτή, από 16 έως 22 Δεκεμβρίου, από 1.109 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα ελέγχθηκαν συνολικά 26.028 οχήματα και βεβαιώθηκαν 5.238 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και άλλες 614 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (800), της Θεσσαλονίκης (332), του Κιλκίς (327), του βόρειου οδικού άξονα Κρήτης (304) και της Φθιώτιδας (264).

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας» τονίζει η Ελληνική Αστυνομία.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->