Τέλη κυκλοφορίας 2020: Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή – Πώς θα τα εκτυπώσετε

Λίγες ημέρες έμειναν για να τελειώσει το έτος, ωστόσο, η αντίστροφη μέτρηση ισχύει και για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2020, ενώ πρόστιμο προβλέπεται για όσους δεν είναι τυπικοί.

Τέλη κυκλοφορίας από 22 έως 1.380 ευρώ θα πρέπει να καταβάλλουν έως τις 31 Δεκεμβρίου χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων.

Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών κ.α., καλούνται να καταβάλλουν από 22 έως 1.380 ευρώ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν με πρόστιμα αλλα πληρώνουν ταυτόχρονα και διόδια,τότε ο τίτλος "Τέλη κυκλοφορίας" τι ακριβώς σημαίνει? αυτός ειναι ο ορισμός της παράνοιας! αυτό βεβαία δεν ειναι τίποτα μπροστά σε άλλα τερατώδες πράγματα παντού! που φαίνεται να έχουν μάθει όλοι να ζουν μέσα σε αυτήν παράνοια ως κάτι το φυσιολογικό .

Η πληρωμή των τελών γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του TAXISnet όπου βρίσκονται αναρτημένα τα ειδοποιητήρια. Το ύψος των τελών είναι αμετάβλητο σε σχέση με το 2019.

Τα πρόστιμα σε περίπτωση που δεν πληρώσετε
Όσοι ιδιοκτήτες αμελήσουν ή δεν μπορέσουν να καταβάλλουν τα τέλη κυκλοφορίας έως τις 31 Δεκεμβρίου θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα, εκτός του ποσού για τα τέλη.

Τα πρόστιμα διαμορφώνονται ως εξής:
Ίσο με το 100% των τελών, εφόσον το όχημα είναι δίκυκλο, τρίκυκλο ή επιβατικό ΙΧ.
Ίσο με το 50% των τελών, εφόσον το όχημα είναι επιβατικό ΔΧ, φορτηγό ή λεωφορείο.
30 ευρώ, εφόσον τα τέλη κυκλοφορίας είναι λιγότερα από 30 ευρώ.
Εκτυπώστε τα τέλη κυκλοφορίας
Για να εκτυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας μπορείτε να μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση gsis.gr https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/year2012/telhkykl/index.jsp να πατήσετε την επιλογή που οδηγεί στην Είσοδο για την Εκτύπωση των Τελών Κυκλοφορίας.

Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Εκεί, πρέπει να γράψετε το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, τα οποία θα σας ζητηθούν.

Πατήστε «Αναζήτηση» και μετά επιλέξτε την επιλογή «Εκτύπωση».

Και μετά να πάτε στον φερόμενο υπουργείο μεταφορών και να ζητήστε απόδειξη που πάνε όλα αυτά τα δις από τα λεγόμενα "Τέλη κυκλοφορίας" και γιατί ακριβώς πλυρωνει κάποιος "Τέλη κυκλοφορίας " ακόμα και αν δεν έχει κουνήσει το αυτοκίνητο του ένα χρόνο, πχ απουσιάζει στο εξωτερικό? αν και θα αρχίσουν αυτά τα ακαταλαβίστικα μαρξιστικά.....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications