Συγκλονίζει η μαρτυρία του γιου της ηλικιωμένης που σκότωσαν οι τσιγγάνοι: «Την πάτησαν για μια αλυσίδα»

Σοκαριστικές λεπτομέρειες της τραγωδίας με θύμα μία 77χρονη στους Αγίους Θεοδώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Αlpha η 77χρονη η οποία σκοτώθηκε όταν ληστές την πάτησαν με το αυτοκίνητο ενώ νωρίτερα προσπάθησαν να της κλέψουν μια χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του γιου του θύματος, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του στο σπίτι λίγα μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος.

«Ήρθαν στην πόρτα μας μπροστά, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και φώναξαν. Βγήκε η μάνα μου έξω, εγώ ήμουν με πατερίτσες μέσα, και εκείνη τη στιγμή πήγαν να την βουτήξουν ή από τον λαιμό, να της πάρουν το χρυσαφικό της, την αλυσίδα της. Ήρθαν σε πάλη και μετά την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Την χτυπήσαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της», δήλωσε στον Alpha o γιος του θύματος. .

«Φώναξε «Γιώργο!».

Έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες μαζί με τον πατέρα μου, και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου, πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι και να την έβαλαν μπροστά και να την πάτησαν.

Η μάνα μου ήταν μπροστά στο αυτοκίνητο, πήγε να τους σταματήσει, να τους εμποδίσει, έβαλαν μπροστά, την πάτησαν, την χτύπησαν μί, την πέταξαν δύο – τρία μέτρα πιο κάτω και μετά έβαλαν ξανά μπροστά , πέρασαν με το αμάξι από πάνω και τη διέλυσαν.

Την χτύπησαν, πέρασε το αμάξι από πάνω της και την διέλυσαν. Εγώ την είδα νεκρή τη μάνα μου με κομμένη την αλυσίδα στο λαιμό της», είπε στον Alpha ο γιος του θύματος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στην αστυνομία ο πατέρας και ο γιος της άτυχης γυναίκας, πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για δύο άνδρες Ρομά, οι οποίοι είχαν σηκώσει το καπό του αυτοκινήτου για να μην φαίνεται η πινακίδα, γεγονός που δείχνει ότι ήταν προετοιμασμένοι για την ληστεία που θα διέπρατταν.

Η ΕΛ.ΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών τόσο από ξηρά όσο και από αέρα, ωστόσο έως αργά το απόγευμα του Σαββάτου δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications