Σκάλα εκκένωσης έφυγε από αεροπλάνο κι έπεσε σε αυλή σπιτιού - Βίντεο

Φανταστείτε την έκπληξη ενός κατοίκου της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ να δει πως μια φουσκωτή σκάλα εκκένωσης αεροπλάνου είχε προσγειωθεί στο διπλανό κήπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, η φουσκωτή σκάλα είχε φύγει από αεροσκάφος της Delta Airlines, προτού πέσει στην ιδιοκτησία κατοίκου της Μασαχουσέτης, όχι μακριά από εκεί όπου περιποιούνταν τον κήπο του.

Ειδικότερα, το Boeing 767 είχε απογειωθεί από το Παρίσι την 1η Δεκεμβρίου και είχε ξεκινήσει ήδη την κάθοδό του για το αεροδρόμιο Logan International Airport στη Βοστώνη, όταν ένας από τους πιλότους ανέφερε ότι άκουσε ένα «δυνατό θόρυβο», όπως επιβεβαίωσε σχετικά η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, που διενεργεί σχετική έρευνα.

Οι επιθεωρήσεις στο αεροσκάφος μετά την προσγείωση αποκάλυψαν ότι η δεξιά, φουσκωτή κλίμακα εκκένωσης έλειπε, σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Το εξάρτημα διάσωσης είχε πέσει στον κήπο οικίας στο Μίλτον και κατέστρεψε αρκετά από τα κλαδιά δέντρου, που βρίσκονταν εκεί.

Μάλιστα, η φουσκωτή σκάλα ήταν τόσο βαριά, που για την απομάκρυνσή της χρειάστηκε η βοήθεια 2-3 ανθρώπων για να την κουβαλήσουν, σύμφωνα με τον κάτοικο του σπιτιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ διενεργείται έρευνα και από την αεροπορική εταιρεία Delta Airlines.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications