Συντριβή ρωσικού ελικοπτέρου στο Κρασνοντάρ, δύο νεκροί

Ένα ελικόπτερο Mi-28 συνετρίβη, στο Κρασνοντάρ, την Τετάρτη (11/12), με απολογισμό τον θάνατο των δύο μελών του πληρώματος, όπως επιβεβαίωσε το Υπουργείο Άμυνας.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, την Τετάρτη (11/12), όταν το στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Mi-28 στο οποίο επέβαιναν, συνετρίβη στην περιοχή του Κρασνοντάρ.

Το δυστύχημα επιβεβαίωσε το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας και ως αιτία φέρεται να είναι είτε κάποιο λάθος του πιλότου είτε τεχνική αστοχία.

Το ελικόπτερο εκτελούσε πτήση ελιγμών και στην περιοχή επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες και, εν τέλει, συνετρίβη στις 23:00 [τοπική ώρα] κοντά στην πόλη Κορενόφσκ.

Σε σχετική ανακοίνωσή του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας επισημαίνεται:

«Στις 11 Δεκεμβρίου 2019, περίπου στις 11:00 μ.μ. [ώρα Μόσχας], ένα ελικόπτερο Mi-28 συνετρίβη στην επικράτεια Κρασνοντάρ κοντά στο αεροδρόμιο Κορενόφσκ κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης που πραγματοποιήθηκε τη νύχτα υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες». Μια ερευνητική ομάδα έχει σταλεί στο σημείο και εξετάζει το δυστύχημα.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, επίσης, ανέφερε πως η πτήση διεξήχθη χωρίς πυρομαχικά και η σύγκρουση δεν επέφερε καταστροφή στο έδαφος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications