Ραχήλ Μακρή: Μην ανησυχείτε δεν θα γίνει πόλεμος

Αυτό το βιολί με το πόλεμο Ελλάδας Τουρκιάς παίζει εδώ και πολλά χρονιά από όλους ομαδικά και εχθές εδώ : Έτοιμοι Για Πόλεμο Οι Έλληνες,από μια σελίδα που οι μάζες θεωρούν για πατριωτική και τους κρατάει σε ύπνωση επι χρονιά, είπαμε να γράψουμε αυτό ακριβώς το βάζουμε τώρα με αφορμή την Ραχήλ Μακρή γιατί στο ελλαδισταν τους λες την αλήθεια και ξινίζουν τα αραβικά μούτρα τους πολλοι Νεοέλληνες ούτε καν σε υποστηρίζουν, αυτή η συγκεκριμένη ράτσα κουτοπόνηρων νεοελλήνων που ουδεμιά σχέση έχει με Ευρωπαϊκό Γένος και συνεπώς ούτε με απόγονους αρχαίων όπως αρέσκονται να πιστεύουν, ζει σε ένα Matrix και παρασύρει και τους άλλους χρονιά τώρα θα τους βρείτε σε "έγκυρες πήγες" συμμοριτών και νεοελλήνων ομοίων τους κοινός χρήσιμοι ηλίθιοι πατριώτες για τους συμμορίτες, όσο περιμένει πολεμο και κοιτάει προς τουρκιά από πίσω σου μπαίνουν ορδές νέων αποίκων .

Τέτοια ράτσα ειναι οι περισσότεροι που εμφανίζονται στο ίντερνετ δήθεν ως απόγονοι αρχαίων που ρίχνουν την αντίληψη, γιαυτό δεν θα βρείτε κανένα άρθρο μυστικισμού σε αυτές τις "πατριωτικές σελίδες" , και αυτό το βιολί με το πόλεμο Ελλάδας Τουρκιάς παίζει εδώ και πολλά χρονιά από όλους ομαδικά, από σελίδες συμμοριτών έως νεοελλήνων δυο εξ αυτών στην πρώτη θέση παρέα με καθεστωτικές, οχι μονο γιατί επι χρονιά μάζεψαν τον όχλο από ανεξάρτητες πήγες και τους κρατούν υπό αποχαύνωση υπό την σημαία του πατριωτικής σελίδας και καλα, αλλα και γιατί δεν έχουν καμιά ενόχληση σε facebook google στην αναζήτηση ούτε απο συμμορίτες γενικά, το αντίθετο! για όλους τους άνωθεν λογούς κοινός ειναι χρήσιμοι Νεοέλληνες που ουδεμιά σχέση έχουν με θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης που εδώ ειναι όλα τα μυστικά, και βάζουν μαρξιστικές προπαγανδες και ιστορικά ψέμματα συχνά πυκνά λες και είσαι σε σελίδα συμμοριτών αλλιως πως θα έβγαιναν στην πρώτη θέση? γιαυτό τόσα χρονιά οι μάζες δεν έμαθαν τίποτα από το internet από τέτοιους Νεοέλληνες, .

Γιαυτό σε μια γυναικά ευρωπαϊκού γένους είπαμε να μείνει μακριά από σελίδες που βάζουν ελληνικές σημαίες, και του καθε πονηρού που παριστάνει τον πατριώτη με copy paste οτι βρει μαζί με προπαγάνδες με αντίληψη κόκορα , και χωρίς να έχει ούτε ενα δικό άρθρο! έχει πολλά τέτοια ρεμάλια που παριστάνουν τους πατριώτες με ελληνικές σημαίες για να έχουν κόσμο για κανένα άλλο λόγο, και τους λες να βάλουν πηγή σε δικό σου άρθρο που πήραν και σε απειλούν κιόλας ! και πάνε και τους γράφουν και συγχαρητήρια για άρθρα άλλων και για τα ωραία copy paste αφού ως μοχθηροί Νεοέλληνες δεν μπαίνουν καν στον κόπο να βάλουν ένα δικό τους! τέτοια ηλιθιότητα επικρατεί στο ελλαδιστάν , εκτός οτι δεν έχουν ιδέα σε ποιους ανήκουν πολλές αγαπημένες τους "έγκυρες πήγες" που ειναι όλες στην πρώτη θέση....

Τι έγραψε στο facebook η Ραχήλ Μακρή σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει πόλεμος με την Τουρκία..

Μην ανησυχείτε δεν θα γίνει πόλεμος και δεν θα χρειαστεί να σηκωθείτε από τον καναπέ και τα πληκτρολόγια. Στημένο θερμό θα γίνει για να τρομάξει ο κόσμος και οι μανούλες που δεν θέλουν να πάνε οι μπούληδες τους να πολεμήσουν τού τουρκους, και να συμφωνήσουν όλοι σε συνεκμετάλλευση με την Τουρκία.

Μετά , θα τους συγχαίρουν που χειρίστηκαν με ψυχραιμία το θέμα και απετράπη ο πόλεμος με την Τουρκία. Πρόκειται για έναν εκφυλισμένο, ζηλόφθονο και πλήρως εκμαυλισμένο λαό, που το μόνο που τον νοιάζει είναι το ρουσφέτι του και δεν αξίζει να χαλάει κανείς ούτε μελάνι, ούτε πλέον πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.

ΤΕΛΟΣ! ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications