Μια 60χρονη γυναίκα στη Βραζιλία επιθυμούσε διακαώς ν΄ αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης, ωστόσο είχε κοπεί ήδη τρεις φορές κατά τις εξετάσεις για να το πάρει. Και τότε ήταν που ανέλαβε δράση ο γιος της.

Ο 43χρονος αποφάσισε να τη βοηθήσει, προσποιούμενος ότι ήταν εκείνη. Πήγε στη σχολή οδήγησης μεταμφιεσμένος σε γυναίκα, όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη εφημερίδα Folha de São Paulo.

Φόρεσε ένα λουλουδάτο μπλουζάκι κι ένα μακρύ φόρεμα, κρατούσε τσάντα, φορούσε σκουλαρίκια, είχε βάψει τα νύχια του και έβαλε και σουτιέν με ενίσχυση.

Στην αρχή, ο εξεταστής οδήγησης νόμισε πως πρόκειται για μια μεθυσμένη γυναίκα, προτού υποψιαστεί ότι πρόκειται για κόλπο και ζητήσει από ένα συνάδερφό του να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, ο άντρας προσπάθησε να το σκάσει, χωρίς επιτυχία. Συνελήφθη και οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί, διαβεβαίωσε τους ανακριτές ότι η μητέρα του αγνοούσε τις προθέσεις του να δώσει εξετάσεις οδήγησης για λογαριασμό της. Αφέθηκε ελεύθερος, με την καταβολή προστίμου.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications