Κινηματογραφική ληστεία στη Βραζιλία - Έσκαψαν τούνελ 60 μέτρων (βίντεο)

Το περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Βραζιλίας, άνετα θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο από αστυνομική ταινία. Συγκεκριμένα, επίδοξοι ληστές αποπειράθηκαν να κάνουν ριφιφί σε τράπεζα σκάβοντας ένα τούνελ μήκους άνω των 60 μέτρων προκειμένου να φθάσουν στο κτίριο και να αδειάσουν τα θησαυροφυλάκια.

Η συμμορία των ληστών σκόπευε να μπουκάρει χθες Κυριακή το πρωί στα κεντρικά της κρατικής τράπεζας της Βραζιλίας Banco do Brasil στο Κάμπο Γκράντε, πρωτεύουσα της νότιας πολιτείας Μάτο Γκρόσο ντο Σουλ.

Το μήκους άνω των 60 μ. τούνελ είχε ήδη φθάσει κάτω από το κτίριο της τράπεζας, όταν η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες.
Τα μέλη της σπείρας, που ειδικεύονταν σε ληστείες σ’ ολόκληρη τη χώρα, έσκαψαν το τούνελ από κοντινή αποθήκη, όπου μετέφεραν εκατοντάδες σακιά με χώμα από τη σήραγγα που διάνοιξαν.

​Αλλά σύμφωνα με τοπικά δίκτυα, όπως το G1 οι αστυνομικοί έφθασαν στην αποθήκη που χρησιμοποιούσε η συμμορία και έπιασε τα μέλη της στα πράσα την ώρα που έσκαβαν.

Το τούνελ είχε ήδη φθάσει κάτω από το κτίριο της τράπεζας. Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο μέλη της σπείρας, ενώ συνελήφθησαν αρκετά άλλα. Ειδική μονάδα της βραζιλιάνικης αστυνομίας παρακολουθούσε τις κινήσεις της συμμορίας τουλάχιστον εδώ και έξι μήνες κι έτσι κατάφερε να πιάσει τους επίδοξους ληστές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications