Καταδίκη Πάσσαρη σε φυλάκιση 45 ετών για απόπειρες ανθρωποκτονιών και ληστείες

Ο Κώστας Πάσσαρης καταδικάστηκε σήμερα, σε φυλάκιση 45 ετών για 4 απόπειρες ανθρωποκτονιών και 5 ληστείες, χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Σε κάθειρξη 45 ετών καταδικάστηκε ο διαβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, σήμερα, Τετάρτη. Υπενθυμίζεται ότι Πάσσαρης παραμένει έγκλειστος σε φυλακές στη Ρουμανία.

Το δικαστήριο, υιοθετώντας τη σχετική εισαγγελική πρόταση, έκρινε ομόφωνα ένοχο τον Κώστα Πάσσαρη για 4 απόπειρες ανθρωποκτονιών και 5 ληστείες, όπως μετέδωσε το lawandorder.gr. Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Οι απόπειρες ανθρωποκτονιών αφορούν περιστατικό στην πλατεία Βάθης το 2000.

Ωστόσο, το δικαστήριο αθώωσε τον κακοποιό για 6 απόπειρες ανθρωποκτονίας αστυνομικών, στην πλατεία Αμερικής, επίσης, το 2000, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Σημειώνεται, επίσης, ότι το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής που τον βάρυνε έχει παραγραφεί καθώς αφορούσε λεία μικρότερη από 120.000 ευρώ που με τον νέο Ποινικό Κώδικα θεωρείται πλημμέλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Εφετείο αναμένεται να ξεκινήσει και νέα δίκη με κατηγορούμενο τον Κώστα Πάσσαρη. Αφορά σε 4 δολοφονίες που κατηγορείται ότι είχε διαπράξει. Μεταξύ αυτών και η δολοφονία δύο αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας, το 2001.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications