Ιερέας από την επήρεια αλκοόλ σκότωσε γυναίκα καθώς ξεπάρκαρε

Ο δικηγόρος του 73χρονου κληρικού είπε ότι ο πελάτης του ήταν συντετριμμένος από αυτό που συνέβη και ζήτησε από τον δικαστή να τον αφήσει ελεύθερο με δική του ευθύνη προσθέτοντας ότι ο πελάτης του πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον και το γλαύκωμα.

Ένας ιερέας που έχει βγει στη σύνταξη σκότωσε μια γυναίκα και τραυμάτισε ακόμη καθώς προσπαθούσε να ξεπαρκάσει ανακοίνωσαν οι αρχές του Ιλλινόις.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν σε χριστουγεννιάτικο πάρτι και περπατούσαν προς τα αυτοκίνητά τους όταν συνέβη το ατύχημα.

Ο Πολ Μπουράκ, πρώην ιερέας στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ στο Ορλάντ Παρκ, βρισκόταν στο ίδιο πάρτι, που λάμβανε χώρα σε ιρλανδική παμπ και διαβεβαίωσε τους άλλους θαμώνες ότι μπορούσε να οδηγήσει στο σπίτι όταν εξέφρασαν ανησυχία για την κατάστασή του.

Ο 73χρονος χτύπησε ένα αυτοκίνητο ενώ προσπαθούσε να ξεπαρκάρει και έπειτα χτύπησε τις δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μια έχασε τη ζωή της.

Κάμερα ασφαλείας από το σημείο έδειξε ότι μετά το ατύχημα ο ιερέας επιτάχυνε και έφυγε.

Σύμφωνα με τη Chicago Tribune, κατηγορείται για οδήγηση σε κατάσταση μέθης και για εγκατάλειψη των θυμάτων του.

Ένας άνδρας, ο οποίος είδε το συμβάν, ακολούθησε το αυτοκίνητο του Μπουράκ και είπε ότι σταμάτησε σε κάποιο σημείο και έμεινε σταθμευμένο για 20 δευτερόλεπτα.

Αφού ο μάρτυρας προσπάθησε να πλησιάσει το αυτοκίνητο αυτός έβαλε μπρος. Τελικά ο μάρτυρας κατάφερε να πλησιάσει το αυτοκίνητο και του είπε να επιστρέψει στην ιρλανδική παμπ όπου χτύπησε τις δύο γυναίκες.

Ο πρώην ιερέας είπε στην αστυνομία ότι παίρνει φάρμακα για το γλαύκωμα και τη νόσο του Πάρκινσον και δήλωσε ότι είχε πιει μόνο ένα κοκτέιλ Μανχάταν και ένα ποτήρι κρασί στο πάρτι, προσθέτοντας ότι δεν θυμάται μεγάλο μέρος της βραδιάς.

Μιλώντας για το θανατηφόρο ατύχημα, ο Μπουράκ δήλωσε ότι πίστευε ότι είχε χτυπήσει το κράσπεδο και όχι ανθρώπους, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ένας άλλος ιερέας, ο οποίος πήγε τον Μπουράκ σπίτι μετά το ατύχημα, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί τη διεύθυνσή του και έπρεπε να το ψάξει να την βρει στα χαρτιά της ασφάλειάς του.

Ο δικηγόρος του κληρικού είπε ότι ο πελάτης του ήταν συντετριμμένος και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με δική του ευθύνη.

Ο δικαστής απέρριψε το αίτημα του δικηγόρου και σημείωσε πως ο ιερέας επέστρεψε στο σημείο και δεν είπε στην αστυνομία ότι ήταν υπεύθυνος για το θανατηφόρο ατύχημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications