Τελικός στο GNTM: Έπεσε το σύστημα ψηφοφορίας του όχλου και αναδείχθηκαν... δύο νικήτριες!

Στον μεγάλο τελικό του ελληνικού Next Top Model, οι τρεις διαγωνιζόμενες ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο (Ουκρανή, αλλά ρωσόφωνη), Αννα Μαρία Ηλιάδη (ρωσικής καταγωγής) και η Κέισι - Κασσιανή Μίζιου από την Αλβανία (καμιά καυκάσιου γένους κλασικά) .

Η αξιολόγηση των κοριτσιών ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και η τελική νικήτρια θα κρινόταν κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Οι κριτές ψήφισαν και για τις τρεις φωτογραφήσεις, με άριστα το 10 η κάθε μία.

Η αξιολόγησή τους ανέδειξε στην κορυφή το δίδυμο Άννα-Μαρία και Κάτια, με 112 βαθμούς, αφήνοντας την Κέισι πίσω με 108. Όμως ο κόσμος, το κοινό που στήριξε την τηλεθέαση του παιχνιδιού, είχε τον τελευταίο λόγο.

Τουλάχιστον έτσι είχε προβλεφθεί στο πρόγραμμα. Όμως ενώ οι κριτές ανέμεναν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε με... μία μικρή αμηχανία, ότι πάνω από 300.000 άνθρωποι μπήκαν ταυτόχρονα στο σύστημα να ψηφίσουν και το σύστημα δεν άντεξε, με συνέπεια να πέσει.

Ως εκ τούτου και εφόσον υπήρχε ισοβαθμία, οι βασίλισσες της πασαρέλας ήταν δύο, η Άννα -Μαρία και η Κάτια, θα μοιραστούν το έπαθλο.

Αν κάτσει κάνεις λογικός και δει τα σχόλια του όχλου στα βίντεο στο youtube του GNTM, θα καταλάβει το επίπεδο και την νοημοσύνη του όχλου το οποίο έτσι ειναι και στην κοινωνία,και τοσο καιρό έβριζαν την Κάτια η οποία ηταν ειλικρινής ο όχλος θέλει υποκρισία ,και υποστήριζαν Αννα Μαρία, μετά το γύρισαν προτελευταίο επεισόδιο και υποστήριζαν Κάτια και έβριζαν Αννα Μαρία - Κασσιανή οτι το έπαιζαν καλές τοσο καιρό...

Με αλλα λογία δεν υποστηρίζουν κάποια η οποία κάνει για μοντέλο αλλα με βάση ποια τους αρέσει! φανταστείτε αυτούς τώρα με τι κριτήρια ψηφίζουν κόμματα! επίσης οποία ειναι ειλικρινής και τα λέει ως έχουν γίνεται αντιπαθής στο όχλο όπως γίνεται παντού εξάλλου, η αγέλη έχει μάθει να υποστηρίζει παντού υποκριτές, και η αναισθησία τους δεν έχει όρια, και γράφουν και βωμολοχίες και ύβρεις δημοσιά λες και ειναι γνώστες τους, και μετά το παίζουν πονόψυχοι μορφωμένοι με πτυχία και αρχές! και κατα του μπούλινγκ! υπέροχος κόσμος καθρέφτης της κοινωνίας σας ...

Κάκος δεν τους έβαλαν να ψηφίζουν νομίζοντας ότι παίζει ρόλο η ψήφο τους, όπως και στις εκλογές, με 2 ευρώ ο καθένας !!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications