Έβρος: Παράνομοι μετανάστες καίνε τις περιουσίες των κατοίκων - Κυριαρχεί ο φόβος παντού

Η περιοχή του Έβρου είναι αυτή με το μεγαλύτερο ζήτημα ασφάλειας σε όλη την χώρα αφού καθημερινά διέρχονται από εκεί εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες με άγριες διαθέσεις.

Στις φλόγες τυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου νερόμυλος που βρίσκεται στον Δήμο Ιάσμου και συγκεκριμένα μεταξύ Ιάσμου και Πολυάνθου, στο ύψος της γέφυρας.

Η φωτιά ξέσπασε περί της 8 το απόγευμα και για την κατάσβεσή της επενέβησαν δύο οχήματα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Ιάσμου με τέσσερις πυροσβέστες και ένα οχήματα από την πυροσβεστική υπηρεσία Κομοτηνής με δύο πυροσβέστες.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν μόνο στο νερόμυλο την φωτιά, ωστόσο το κτίριο φαίνεται πως κάηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Άγνωστοι παραμένουν οι δράστες πίσω από την φωτιά, ωστόσο όλα συνηγορούν στο ότι η φωτιά ξεκίνησε από παράτυπους μετανάστες, οι οποίοι κατέλυαν στον κλειστό αυτό νερόμυλο για να βρουν στέγη.

Στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ιάσμου Ηλίας Μπούκας που μετέφερε στον «Χ» το φωτογραφικό υλικό και το βίντεο.

Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο «φως» για την ενέδρα που έστησαν σε οδηγό αυτοκινήτου παράνομοι μετανάστες οι οποίοι συνεχίζουν να βάζουν φωτιές στις ιδιοκτησίες των κατοίκων του Έβρου.

Όπως ήδη έχει γράψει το pronews.gr παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν σε κάτοικο ορεινού όγκου του νομού Ροδόπης κάτι που επιβεβαιώνει ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αρριανών Αλή Χασεκί.

Σύμφωνα με το περιστατικό, κάτοικος Βυρσίνης γυρνούσε στο χωριό του περί τις 6 το απόγευμα. Στο δρόμο του είδε έναν άγνωστο άνθρωπο, ο οποίος φερόταν να κουτσαίνει.

Ο οδηγός, περί των 50 με 55 ετών, κατά τις μαρτυρίες, έσπευσε να βοηθήσει τον περαστικό, για να πέσει όμως θύμα επίθεσης. Ο φερόμενος ως παράνομος μετανάστης κατά τις μαρτυρίες «έβγαλε» μαχαίρι στον οδηγό. Τότε εμφανίστηκαν και άλλοι μετανάστες, οι οποίοι από κοινού τον έδεσαν, τον απείλησαν, του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο και του έκλεψαν το αυτοκίνητο όπως αναφέρει ο «Χρόνος»

Πάντως, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας ένα αυτοκίνητο ανευρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications