«Εκπρόσωπος Τύπου» του Ρουβίκωνα: Ποτέ δε θα σπάσει το άβατο!

Απαντώντας σε ανάρτηση χρήστη του Twitter, ο κ. Σπύρος Δαπέργολας, γνωστός για την απροκάλυπτη δημόσια εκπροσώπηση της τρομοκρατικής συμμορίας «Ρουβίκωνας», διακηρύσσει ότι το άβατο των Εξαρχείων δε θα σπάσει ποτέ.

Ο κ. Σπύρος Δαπέργολας, καταδικασθείς το 1998 σε 7 χρόνια και 8 μήνες κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για δύο ληστείες τραπεζών το 1995, δε χάνει ευκαιρία να προκαλεί. Με το γνωστό μπλαζέ υφάκι του και απολαμβάνοντας την επί έτη ασυλία όλων των εκάστοτε κυβερνήσεων δηλώνει τουϊτάροντας:

«ΠΟΤΕ δεν θα έρθει πολιτικός στα Εξάρχεια, ΠΟΤΕ δεν θα πιεί καφέ ο Πλεύρης χωρίς συνοδεία ΜΑΤ εκεί. ΠΟΤΕ δεν θα σπάσει το αβατο, τουλάχιστον όχι με δεξιά κυβέρνηση.»

Παρακολουθώντας κανείς τις αναρτήσεις του το τελευταίο διάστημα, διαπιστώνει μία άνευ προηγουμένου βεβαιότητα για την συνέχιση της επικυριαρχίας των αριστερών συμμοριτών στα Εξάρχεια και όπου αλλού δραστηριοποιούνται.

Η βεντέτα που έχει ανοίξει με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ως προς το χριστουγεννιάτικο δένδρο της Πλατείας Εξαρχείων φαντάζει ως προσωπικό του στοίχημα και, ως φαίνεται, αυτός και οι ομόσταυλοί του δεν πρόκειται να αφήσουν τον ανιψιό του πρωθυπουργού να κερδίσει την «παρτίδα».

Δεν τον χαλάει η ιδέα να στολιστεί το δένδρο με τα ονόματα των θυμάτων της 17Ν

Μ' αυτά και μ' αυτά, όσοι θεωρούν, ότι τα Εξάρχεια «παραδίδονται στους πολίτες» και ότι το κράτος εν κράτει των διαφόρων ομάδων της επενδεδυμένης με μπόλικη «λαϊκή αγωνιστικότητα» συμμορίας των Εξαρχείων θα καμφθεί, μάλλον θα διαψευσθούν. Όχι φυσικά γιατί το κράτος δεν έχει τη δύναμη να τους νικήσει, αλλά γιατί προφανέστατα θα επιβιώσουν χάρις στα παρακρατικά νταραβέρια με τα οποία επεβίωσαν εδώ και σαράντα χρόνια.

Και ο κ. Δαπέργολας δεν είναι κάνας καινούριος... Τους ξέρει όλους και τον ξέρουν όλοι. Είναι ένας από τους πολλούς οκνηρούς και ψυχοπαθείς «λούμπεν αριστερούς» της χώρας μας, που στην τραβεστί διαστροφή τους νοσταλγούν τα γκούλαγκ, έχουν θαυμάσει τον Χότζα και έχουν όχι μόνο σηκώσει χέρι αλλά και όπλα κατά συνανθρώπων τους.

Νοσταλγεί το Δεκέμβριο του 2008, που κάηκε η Αθήνα και τώρα «κινείται στα όρια της νομιμότητας», παίζοντάς το συγχρόνως κριτής των πάντων. Πίνει το καφεδάκι του ανενόχλητος στην πλατεία, καπνίζοντας λευκό OLD HOLBORN ανακατεμένο με ό,τι «σκατά» πουλιούνται στα λημέρια του και χασκογελώντας με καταπληκτικές ιδέες, όπως το να στολιστεί το δένδρο των Εξαρχείων με τα ονόματα των νεκρών της 17Ν. Δοξάστε τον!

righter.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications