Η 1η ανάρτηση της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά τον τελικό

«Όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν» έγραψε η Κάτια Ταραμπάνκο, στην 1η της ανάρτηση μετά τον τελικό του GNTM 2. «Επιτρέψτε μου όμως, κάπου εδώ, διαφωνώ» συνέχισε η νικήτρια του ελληνικού ριάλιτι μοντέλων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πανέμορφη Κάτια είναι στο χέρι του καθενός να κάνει το τέλος μια καινούρια αρχή. «Στο χέρι μας είναι, για τον Εαυτό του ο Καθένας μας, του Τέλους με την Καινούργια Αρχή ρομαντικό κονέ να κάνει», σημειώνει η Κάτια Ταραμπάνκο χαρακτηριστικά.

Η κοπέλα εύχεται στον εαυτό της και σε όλους τους υπόλοιπους να καταφέρνουν τους στόχους που έχουν θέσει.

«Εύχομαι Εγώ, Εσύ, Αυτός, Όλοι μας! Πάντα να καταφέρνουμε τους στόχους μας», συνεχίζει η όμορφη Κάτια, χωρίς να ξεχνά τη βοήθεια των κριτών του GNTM 2, της Βίκυς Καγιά, του Άγγελου Μπράτη, της Ιλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Σκουλού.

«Και αν είμαστε και τυχεροί και έχουμε καθοδήγηση από Ανθρώπους Πετυχημένους όπως @vickykaya_ @angelosbratis @ilianapapageorgiou @skoulos τότε προσπάθεια μεγάλη θα χρειαστεί να ΜΗΝ τα καταφέρουμε», καταλήγει η Κάτια Ταραμπάνκο στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά την εξ ημισείας νίκης της στο GNTM 2, μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications