Δολοφονία 33χρονης στην Κρήτη: Τι όπλισε το χέρι του συζύγου της - Μητέρα 4χρονου αγοριού το θύμα

Τέλος στη ζωή της συζύγου του έδωσε στην Κρήτη, 54χρονος, πυροβολώντας την 33χρονη με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους. Ο ίδιος τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.

Την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου της Κρήτης έχει συγκλονίσει η υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής γυναίκας από τον 54χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, 54χρονος άνδρας σκότωσε με καραμπίνα, σχεδόν εξ επαφής, τη σύζυγό του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο υδραυλικός στο επάγγελμα άνδρας τραυμάτισε θανάσιμα τη γυναίκα στην κοιλιακή χώρα, έπειτα από έναν καυγά που είχαν οι δυο τους.

Ο άνδρας, αφού σκότωσε τη γυναίκα του, μετέφερε τον 4χρονο γιο τους σε συγγενικό σπίτι και στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία για να δηλώσει το συμβάν και παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι, μετά από έξοδο σε ταβέρνα, και ξέσπασε καυγάς, ο οποίος απέβη μοιραίος.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ζήλευε τη σύζυγό του, ενώ γείτονες του ζευγαριού κάνουν λόγο στο cretalive.gr, για συχνές εντάσεις στη σχέση τους, ενώ υπάρχουν και αναφορές για εκδηλώσεις βίας από τον άνδρα σε βάρος της 33χρονης συζύγου του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications