Η 24χρονη μητέρα θέλει πίσω το παιδί που πέταξε στα σκουπίδια

Απογονή αρχαίων που έκανε flashback σε προηγούμενες ζωές στην Αρχαία Σπάρτη και πέταξε στο Καιάδα το μωρό?(αυτά δεν ειναι για Νεοέλληνες όμως αλλα για μύστες)...

Η 24χρονη μητέρα του παιδιού, η οποία άφησε το μωρό της στον κάδο, θα απολογηθεί, ενώ η γιαγιά του βρέφους μίλησε στον Alpha λέγοντας πως η οικογένεια θα κρατήσει το παιδί.

Στον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα η νεαρή μητέρα από τη Γεωργία, η οποία το πρωί της περασμένης Τετάρτης, τύλιξε το μωράκι της με μια κουβέρτα,το έβαλε σε μια χάρτινη σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Κανάρη στην Καλαμάτα.

Η νεαρή που κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας υποστήριξε, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς λίγες ώρες αργότερα, ότι η απόγνωση την οδήγησε να πετάξει το μωρό της στα σκουπίδια γιατί δεν έχει χρήματα να το μεγαλώσει. Σύμφωνα με το δικηγόρο της Γεωργιανής κοπέλας, Κωνσταντίνο Κρόμπα, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr και ανέφερε ότι η 24χρονη θέλει πίσω το παιδί της .

«Έχει μετανιώσει για την πράξη της, κλαίει συνεχώς και θέλει πίσω το παιδί της. Πιστεύω ότι πάσχει από κάποιας μορφής κατάθλιψη και ίσως αυτό να την οδήγησε σε αυτό το οποίο έκανε και σίγουρα είναι καταδικαστέο. Ρωτάει συνεχώς για το μωρό της και μας ζητάει να του πάμε διάφορα πράγματα στο νοσοκομείο» λέει στο protothema.gr ο Κωνσταντίνος Κρόμπας.

Πολλά ζευγάρια θέλουν να υιοθετήσουν το βρέφος
Μεγάλο και συγκινητικό είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για το νεογέννητο αγοράκι, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο. Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε πως δεν είναι λίγα τα ζευγάρια εκείνα τα οποία έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βοηθήσουν αλλά και να υιοθετήσουν το βρέφος .

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από την εισαγγελική παραγγελία της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καλαμάτας ολοκληρώθηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Καλαμάτας οι απαραίτητες διαδικασίες για τη φιλοξενία του βρέφους σε δομή προστασίας .Με έγγραφο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής-Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Μητέρα» εγκρίθηκε η εισαγωγή του βρέφους και την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά του.

«Θα το μεγαλώσουμε εμείς», λέει η γιαγιά
«Δεν ξέρω πως έφτασε το κορίτσι μας σε αυτό το σημείο», είπε αρχικά η μητέρα της 24χρονης Γεωργιανής και συνέχισε: «Εγώ και ο πατέρας της θα την στηρίξουμε». Μάλιστα έκανε γνωστό πως η οικογένειά της σκοπεύει να μεγαλώσει το μωρό: «Θα έρθουμε στην Αθήνα για να αναλάβουμε το μωρό, δεν θα το αφήσουμε, θα το μεγαλώσουμε εμείς». Δηλώσεις για την 24χρονη έκανε και φίλη της, η οποία ανέφερε: «Δούλευε σε σπίτια και σε οικογένειες και ως νταντά. Ήταν αγαπητή».

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
atomείπε...

Άλλο ένα σχόλιο απο Νεοέλληνα με σημιτικό πνεύμα του κακού που τρέφει θανάσιμο μίσος προς συγκεκριμένο γένος απο οπού εχει όλη την επιστήμη και τεχνολογία που ηταν και οι αρχαίοι σε όλη την Ευρώπη και οχι μονο στην Ελλαδα, αλλα το παίζει σούπερ Έλληνας και έξυπνος οπως καθε ουγκανος Νεοέλληνας!!! για αυτούς ο tesla πχ ηταν ηλίθιος που ΔΕΝ έγινε πλούσιος με τόσες εφορεύσεις γιατι ηταν αγαθός και οχι σαν αυτούς τους μοχθηρούς!! και δεν ξέρει καν οτι το Έλληνας ειναι τίτλος και οχι γένος! και που διαβάζει τι είχαν γραψει οι αρχαίοι και το παίζει έξυπνος, εκτός οτι δεν έχει ιδέα τι γένος ηταν οι αρχαίοι ως σημιτο-ελληνόφωνος λέει και αυτά τα γνωστά σημιτικά για Χίτλερ, τωρα πως γίνεται αυτοι να θεωρούνται απογονοί αρχαιων όταν λενε τα ίδια ακριβός με τους λεγόμενους κομμουνιστες που ειναι σημιτική φυλη??? σιγά μην ξέρει τι αλλάζει σε φυλές! και θέλει και DNA και νομίζει ότι μονο αυτό αλλάζει, Νεοέλληνας ίδιας ρατσας με εναν άλλον αραβικής ρατσας που τσίριζε σαν σαν τρελός μόλις άκουσε για ευγενές γένος και ρωτάς εναν γνήσιο απόγονο αρχαιων πως άνω των 50 ετών τι γένος ηταν οι αρχαίοι και λεει ακριβώς το ίδιο αλλα κατι Νεοέλληνες που δεν ανήκουν σε αυτο το γένος τι θα πουν οπως έδειξε προσωπική ερευνά??(έτσι ειναι το καυκάσιο γένος ερευνά τα πάντα) επίσης αυτη η ράτσα νεοελλήνων σημιτικής ρατσας κανει προσωπικές λεκτικές επιθέσεις οπως αυτός που ειναι μέσα στην ειρωνεία λες και μας ξέρει από χθες και δεν πέρασε το σχόλιο του, απο Νεοέλληνες σαουδαραβικης ράτσας που εχουν καπηλευτεί τους αρχαίους και τεχνολογία απο "κακούς ναζι" που ούτε στα όνειρα τους δεν είχαν δει και που δήθεν ηταν μογγολοι όπως νομίζουν πολλοι Νεοέλληνες δεν περιμένεις κάτι καλύτερο , εφόσον δεν ανήκουν σε αυτο το γένος οχι μονο δεν μπορουν να καταλάβουν τίποτα αλλα ειναι κατώτεροι και βάρβαροι και το δείχνουν με καθε τρόπο ακόμα και με σχόλια, και χλευάζει μάλιστα οτι είμαστε ηλίθιοι! καποτε δεν γνώριζα γιατι οι άλλοι δεν ειναι εφευρετικοί και πρωτοπόροι και λειτουργούν μηχανικά παντού μεχρι που συνάντησα εναν σαν έμενα πριν 5 χρονιά τώρα ξέρω γιατί μεχρι και που οφείλονταν η τεράστια διάφορα με τον μεγαλύτερο αδελφό μου ο οποιος ειναι κλασικός Νεοέλληνας που βλέπει ποδόσφαιρο λεει ύβρεις μόνιμος και ειναι μοχθηρός και ύπουλος,τυχαίο που έμοιαζε με εναν άραβα? τι σύμπτωση: ακριβώς το ίδιο με δυο αδελφές η μεγαλη μαυροτσουκαλο αραβικου τυπου και κομμουνιστρια και η μικρη αγαθή και καυκάσια ... (ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΛΗΝΕΣ ΜΗ ΚΑΥΚΑΣΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΡΧΑΙΩΝ )

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications