Φωτογραφίες της Ανταρκτικής δείχνουν ένα αντικείμενο παρόμοιο με ένα «ιπτάμενο πιατάκι» (vid)

Ο Ρώσος ερευνητής Βαλεντίν Κιττέρεφ πρόσφατα ανακάλυψε σε εικόνες στο Google Earth κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα ιπτάμενο πιατάκι όπως ονομάζουν τα UFO στα αγγλικά στον πάγο στην Ανταρκτική. Φαίνεται να έχει μήκος περίπου 600 μέτρα και ύψος όχι μικρότερο από 100 μέτρα.

Η παρατήρηση έγινε αρχικά σε μια εικόνα του 1997, αλλά οι πιο πρόσφατες εικόνες δείχνουν ένα πιο έντονο τεχνούργημα καθώς ο πάγος και το χιόνι έχουν λιώσει. Τώρα φαίνεται ότι αυτό είναι σαφώς ένα πολύ παλιό τεχνητό αντικείμενο, ίσως εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ειναι εκεί, λέει ο Degterev.

Οι προσπάθειες του Degterev να τραβήξει την προσοχή ηγετών παγκόσμιων και διεθνών ακαδημαϊκών έχουν πέσει στο κενό. «Δεν πιστεύουν σε θαύματα ούτε σε UFO». Ο Degterev πιστεύει ότι το εύρημα αυτό προέκυψε για δύο λόγους:Η βελτιωμένη εμφάνιση των υπηρεσιών χαρτογράφησης όπως οι Χάρτες Google και η ταχεία τήξη του πάγου της Ανταρκτικής. (παρακολουθήστε το βίντεο 7:44 λεπτών από τις δορυφορικές εικόνες του Google Earth παρακάτω)

Ο ρώσος ερευνητής έψαχνε για το μυστηριώδη πέρασμα Dyatlov γνωστό και ως μυστήριο Dyatlov Pass,με τον αλλόκοτο θάνατο εννέα σκιέρ, και τα μυστήρια γύρω από την Ανταρκτική.

Ο Βαλεντίν Ντετέρεβ δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα ανακάλυψη του στο κανάλι του: Βρήκε εικόνες ενός μυστηριώδους αντικειμένου στο Google Earth, ένα αντικείμενο που μοιάζει με ένα δισκοειδής UFO. Ο ερευνητής σημείωσε αυτή την ασυνήθιστη δομή ηταν γνωστή σε εικόνα του 1997, αλλά τότε πίστευαν ότι ίσως ηταν βράχος . Τώρα που ο πάγος έχει υποχωρήσει, μπορείτε να δείτε τι είναι.

Πρώτα απ 'όλα, είναι σαφώς ένα τεχνητό αντικείμενο ένα πολύ παλιό τεχνούργημα ίσως εκατοντάδων η και εκατομμυρίων ετών .

Ο Ρώσος ερευνητής Βαλεντίν Κιττέρεφ σημειώνει για την δυνατότητα μιας αποστολής για την ανάκτηση του ιπτάμενου δίσκου: Καμία ιδιωτική εταιρεία δεν μπορεί να βγάλει το τεράστιο αντικείμενο από τον πάγο, το οποίο είναι περίπου 600 μέτρα σε μήκος και ύψος όχι μικρότερος από 100 μέτρα.

Και κανείς δεν θα σας αφήσει να το κάνετε αυτό, θα μπορούσε να είναι μια τεράστια ανακάλυψη με την οποία η ανθρωπότητα θα μπορούσε να αποκτήσει εξωγήινη τεχνολογία και άλλα πολλά... Αλλά ίσως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία και η Κίνα έχουν ήδη εξωγήινα αεροσκάφη που βρέθηκαν στην Ανταρκτική η ανακτήθηκαν από κατεστραμμένα UFO.©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications