Εξόρμηση της Τροχαίας για τις κόντρες: Έτρεχε με 200χλμ. στο αντίθετο ρεύμα στη Βουλιαγμένη

Σε μία περίπτωση 31χρονος στην περιοχή της Βουλιαγμένης έτρεχε με 200 χιλιόμετρα, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας και παραβιάζοντας διαδοχικά τρία «κόκκινα».

Αιφνιδιαστική επιχείρηση πραγματοποίησε η Τροχαία Αττικής σε Λυκαβηττό και Βουλιαγμένη για τις κόντρες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, τον υπερβολικό θόρυβο και άλλες επικίνδυνες παραβάσεις οδηγών.

Συνολικά το τελευταίο διήμερο διενεργήθηκαν 552 έλεγχοι οδηγών οχημάτων και βεβαιώθηκαν 228 παραβάσεις, (υπερβολικοί θόρυβοι, παραβίαση κόκκινου, φιμέ τζάμια, επικίνδυνη οδήγηση, ανασφάλιστα οχήματα, κράνη, ζώνες κ.λπ..), για τις οποίες κόπηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση 31χρονου στην περιοχή της Βουλιαγμένης (RIBAS) που έτρεχε με 200 χιλιόμετρα, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με μοτοσικλέτα 1.300 κ.ε., χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας και παραβιάζοντας τρεις ερυθρούς σηματοδότες διαδοχικά.

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, όπως αναφέρει ο skai.gr.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 2.440 ευρώ και αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης και κυκλοφορίας για δύο χρόνια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications