Ο Πάσσαρης θα επιστρέψει στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του

Τον Σεπτέμβριο του 2020 αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Κώστας Πάσσαρης, αφού θα έχει εκτίσει την ποινή του στις ρουμανικές φυλακές και θα έχει αποφυλακιστεί.

Ο Κώστας Πάσσαρης, παρά το δεύτερο «όχι» των ελληνικών δικαστικών αρχών στο αίτημά του να παραστεί στη δίκη του στις 2 Δεκεμβρίου, θα επιστρέψει στην Ελλάδα τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Ο δικηγόρος του -πρωτόδικα- καταδικασθέντος σε τετράκις ισόβια κάθειρξη για τις τέσσερις δολοφονίες που διέπραξε στην Ελλάδα, Ανδρέας Ταγαράκης, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που προβλήθηκε το Σάββατο (23/11):

«Από τη στιγμή που εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης και δικαστικές καταδικαστικές αποφάσεις, είναι προφανές ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο κρατών θα πρέπει από εκεί να μεταφερθεί εδώ για να εκτίσει την ποινή του άρα, κάποια στιγμή, ο Κωνσταντίνος Πάσσαρης θα μεταφερθεί στις ελληνικές φυλακές».

Ο καταδικασθείς, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο του 2020, αφού θα έχει εκτίσει την ποινή του στις ρουμανικές φυλακές και τότε θα αποφυλακιστεί. Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο δικηγόρος του, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου.

Υπενθυμίζεται ότι το δεύτερο αίτημα του Κώστα Πάσσαρη ώστε να είναι παρών στη δίκη του, στις 2 Δεκεμβρίου, όταν και θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό κατατέθηκε στην Εισαγγελία Εφετών, στις αρχές του μήνα, αλλά δεν έγινε αποδεκτό.

Αντιδράσεις από τις οικογένειες των θυμάτων Ο Ανδρέας Αναγνωστάκης, δικηγόρος της οικογένειας του αστυνομικού, Διονύση Αλεβιζόπουλου, που δολοφονήθηκε από τον Κώστα Πάσσαρη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, δήλωσε στο Star:«Θέλει να έρθει στην Ελλάδα, διότι εδώ οι συνθήκες κράτησης είναι τελείως διαφορετικές. Εδώ θα περνά καλύτερα. Επίσης εκεί δεν αστειεύονται».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications