Οι συγγενείς των θυμάτων του Κώστα Πάσσαρη ζητούν μεγαλύτερη καταδίκη - «Δεν θέλουμε ούτε να τον δούμε»

Οι οικογένειες των θυμάτων του Κώστα Πάσσαρη, ζητούν την βαρύτερη καταδίκη του, στη δίκη σε δεύτερο βαθμό που θα ξεκινήσει στις 2 Δεκεμβρίου στο Εφετείο Αθηνών. Παράλληλα, ο αδερφός του αρχιφύλακα Διονύση Αλεβιζόπουλου ο οποίος δολοφονήθηκε το 2001 από οτν διαβόητο κακοποιό δηλώνει πως «Δεν θέλουμε ούτε να τον δούμε τον Πάσσαρη».

«Περιμέναμε χρόνια, έχουμε ταλαιπωρηθεί ψυχολογικά και αυτό που περιμέναμε έγινε κατά κάποιο τρόπο. Δικαιωθήκαμε με το πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Τώρα ο δολοφόνος θέλει να ελαφρύνει πιθανόν την ποινή του, γι αυτό έχει πάει σε δεύτερο βαθμό. Το μόνο που περιμένουμε είναι να καταδικαστεί με την μεγαλύτερη ποινή, πιθανόν και μεγαλύτερη. Από εκεί και μετά ούτε να τον δούμε θέλουμε ούτε να τον αντικρίσουμε» λέει ο Δημήτρης Αλεβιζόπουλος στη Real News.

Στις 14 Νοεμβρίου απορρίφθηκε αίτημα του Πάσσαρη να έρθει στην Ελλάδα για να δικαστεί καθώς οι Ρουμάνοι απέρριψαν το συγκεκριμένο αίτημα τον προηγούμενο Μάρτιο.

Ωστόσο επανήλθαν και θέλουν να τον στείλουν στην Ελλάδα για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

«Λυπάται ιδιαίτερα για τις πράξεις του και ζήτησε να συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων του» λέει στο ANT1 ο δικηγόρος του.

Η εικόνα του Πάσσαρη έχει αλλάξει σύμφωνα με τον Άγιο των φυλακισμένων.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι Ρουμάνος ιερέας είπε ότι «ήρθε σε εμάς λύκος και θα φύγει αρνάκι».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος των οικογενειών των αστυνομικών που δολοφονήθηκαν από τον Πάσσαρη ζητάει από την ελληνική δικαιοσύνη, ο κακοποιός να δικαστεί στη χώρα μας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications