Τι σχέση έχει η εικονιζόμενη με ελληνόφωνους και με μια άλλη με παρόμοια ιστορία?

Όλα ειναι θέμα αντίληψης, το πρόβλημα που δεν έχει βρεθεί η λύση του ακόμα, ειναι πως ελληνόφωνοι ίδιας κατηγόριας με τους συμμορίτες συγκεκριμένης ράτσας εξαπατούν τοσο εύκολα γυναίκες, και τις μετατρέπουν σε άβουλα οντά και ειδικά τις καλές .

Με χάπια? η με κάτι άλλο που έχει μεταφυσικές προεκτάσεις? ο δαίμονας εξαπατάει εύκολα γυναικες είτε για να της κάνει π@ρνες είτε για να βάλει τα αυγά του κακού!

Ο δαίμονας εμφανίζεται με αγγελικό πρόσωπο αφού έτσι εμφανίζονται όλοι οι αδίσταχτοι ακόμα και ως φωστήρες της ανθρωπότητας και στο ίντερνετ, πχ σελίδα ελληνόφωνων εμφανίζεται ότι θελει να σώσει το κόσμο απο τους "κακούς" και τους "κακούς φασίστες ρατσιστές", ενώ κάνει το ακριβώς αντίθετο, οχι μονο η "έγκυρη πηγή" ως σελίδα αλλα και οι ορδές ελληνόφωνων που ειναι εκεί και αλληλοϋποστηρίζονται σχολιάζουν ως άσχετοι like share,το κακό έλκει το κακό, και προσπαθούν να εξαπατήσουν ακόμα και με σχόλια τους αντιφρονούντες στα ψεμματα που βάζουν, φαντάσου αυτούς πως ειναι εκτός ίντερνετ!και δεν ξέρω καμιά ανεξάρτητη σελίδα να έχει 500-1000 like σε όλα τα post !

Όσο άφορα την εικονιζόμενη: Κάνει τη δική της αναδρομή, στέκεται στις αποφάσεις που πήρε και μιλάει για το γάμο και το "αγγελούδι" που απέκτησε "αγγελούδι"????? ..... Το ξεκίνημα γίνεται από τις ταινίες που προκάλεσαν συζητήσεις…

«Ήθελα να ξεφύγω από τη ρουτίνα και την πίεση. Ήταν μια αντίδραση για να ξεφύγω από όλο αυτό το δηλητήριο που είχα φάει όλα αυτά τα χρόνια.

Με έπεισε η σχέση μου. Του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη και το έκανα» είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου και συνέχισε: «Δεν έζησα παιδικά χρόνια όπως όλα τα άλλα παιδάκια. Έζησα στην καταπίεση και αυτός ήταν ένας τρόπος για να τα αφήσω όλα αυτά πίσω».

«Έφτασε στο άκρο επειδή ήμουν αποκλεισμένη μικρή.

Δεν είχα σχέση μέχρι τα 19. Ίσως ήθελα να φανώ και τα διέλυσα όλα. Ήθελα να δείξω ότι μετράω και ίσως γι’ αυτό το έκανα».

Η Άννα Μαρία τονίζει ότι στη βιομηχανία των ερ@τικών ταινιών, την έβαλε ο πρώτος άντρας που έκανε σχέση. «Τον εμπιστεύτηκα και έτσι έγινε όλο αυτό που έγινε και συζητήθηκε».

Όπως αποκαλύπτει λίγο πριν γνωρίσει τον άντρα που παντρεύτηκε έκανε τάμα στον Άγιο Διονύσιο, να της φανερώσει τον άντρα της ζωής της και να ντυθεί νύφη.

«Δέκα μέρες μετά τον γνώρισα και κάναμε παιδί. Το έβγαλα Διονυσία επειδή είχα κάνει αυτό το τάμα».

2008: Μια φίλη γνωστής η οποία ηταν χαμηλών τόνων και αγαθή επίσης δεν είχε κάνει σχέση στα 19 της, ώσπου βρέθηκε ένας ελληνόφωνος και την πήγε στον βούρκο, η αρχή έγινε όταν και ξαφνικά απομακρύνθηκε από φίλες της αφού πάγια τακτική πονηρών ειναι να της απομακρύνουν από φίλους και γνωστούς ώστε να της ελέγχουν καλύτερα.

Μέχρι που εξαφανίστηκε εντελώς και από την καλύτερη της φίλη από παιδιά, όταν μίλησαν μια φορά στο τηλέφωνο που την πήρε για να δει αν ειναι καλά, είπε ότι είχε φύγει και από το σπίτι της και από τους δικούς της και έμενα με το αγρίμι, και οτι τάχα την αγαπάει ..

Μέτα από ένα μηνά η παιδική της φίλη την ξανά πήρε τηλέφωνο από παρότρυνση της γονέων την κοπέλας που ηταν με το αγρίμι γιατι σε αυτούς δεν σήκωνε καν το τηλέφωνο, ηταν και η τελευταία φορά που μίλησαν, της είχε απαγορεύσει να μιλάει με φίλες της και γνωστούς, την τάιζε ναρκωτικά και τα βράδια μάζευε τους φίλους του προφανώς σαν αυτόν, και την έπαιρναν όλοι μαζί, άγνωστη η κατάληξη της και τι απέγινε, αφού η της πέταξε το τηλέφωνο η άλλαξε αριθμό...

Συμπέρασμα? θα είχε καλύτερη μοίρα αν δεν είχε έρθει σε επαφή με ελληνόφωνους που έχουν κάτι το δαιμονικό και μετατρέπουν σε υποτακτικά οντά γυναίκες, κάποιος έξυπνος θα πει τα ήθελε και τα έπαθε, η εύκολη λύση, την ώρα που παντού τα αγρίμια εξαπατούν εύκολα τις κόρες τους, και πολλαπλασιάζονται, βλέπε ιστορία Ελένης Τοπαλούδη που κατέληξε, αυτή ειναι ακραία περίπτωση, εκατομμύρια άλλες ειναι με αγρίμια σαν αυτούς που δολοφόνησαν την Τοπαλούδη, άπλα έχουν λίγο πονηριά παραπάνω για να σκεφτούν και τις συνέπειες,αλλιως δεν θα είχαν πρόβλημα ακόμα και να σκοτώσουν, και αυτές νομίζουν ότι της αγαπάνε χάριν στην ευκολία που έχουν όλοι αυτοί ενώ ειναι δαίμονες να εμφανίζονται ως άγγελοι έτσι εξαπλωθεί το κακό στην Γη ...

Και το κερασάκι: Γνήσια απογονή αρχαίων που υποστήριζε Χ.Α οχι μονο ποστάρει στο προφίλ της από σελίδα συμμοριτών εν άγνοια της δηλαδή από αυτούς που έλεγαν να πεθάνουν όλοι της Χ.Α, αλλα μάλλον έμεινε και έγκυος από εναν συμμορίτη από δαύτους, και αύριο θα λέει γιατί το "αγγελούδι" μου ειναι αγρίμι κάνει φασαρία και ειναι ανθέλληνας? υπενθιμιζεται, ότι οι συμμορίτες δολοφόνησαν προ 5 μηνών επίσης απογονή αρχαίων και δεν έγινε καμιά δίκη ούτε καν σύλληψη! ο Νεοέλληνας τον ύπνο του δίκαιου διάβαζει έγκυρες πήγες τους, έχει κάνει δεδομένα τα μαρξιστικά παραμυθία και σελίδες άλλων νεοελλήνων με ελληνικές σημαίες που αναπαράγουν τους πρώτους και τους ενδιαφέρει μονο να έχουν κόσμο με πιασιαρικα πατριωτικά ποστ, και μετά ρωτάει για τους λέω Νεοέλληνες!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications