Λαθρομετανάστης πρόσπάθησε να βιάσει γυναίκα στην Κατερίνη

Tου Γιώργου Οικονομίδη www.Pieria.tv

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία επιχειρηματία τής πόλης μας, το πρωΐ τής Πέμπτης 14/11/2019, και επί τής οδού Κλεισούρας στην Κατερίνη, μαύρος λαθρομετανάστης, από αυτούς που μαζεύει εδώ ο Δήμος μας και η ΜΚΟ τής οδού Θεσσαλονίκης, επιτέθηκε στις 9.30 το πρωΐ σε γυναίκα χουφτώνοντας την και προσπάθησε να την κακοποιήσει σ@ξουαλικά.

Η γυναίκα αντιστάθηκε έντρομη και έβαλε τίς φωνές με αποτέλεσμα ο λαθρομετανάστης να τραπεί σε φυγή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιχειρήσει και πάλι επίθεση βιασμού με την πρώτη ευκαιρία εάν δεν τον εντοπίσει η αστυνομία και τον στείλει από εκεί που ήρθε, όπως και κάθε λαθροεισβολέα από αυτούς που μαζεύει εδώ η γνωστή πλέον ΜΚΟ τής Κατερίνης και ο Δήμος μας που κάνει τά στραβά μάτια στο έγκλημα τούτο.

Αύριο ίσως να είναι η κόρη σου φίλε δημότη στην θέση αυτής της γυναίκας η οποία έντρομη κατέφυγε στο γυμναστήριο τού Γιώργου Κωνσταντινίδη ο οποίος και έκανε γνωστό το θέμα με την ανάρτηση του στο Facebook.

Δυστυχώς, όταν κρούω τον κώδωνα τού κινδύνου γι’ αυτά τά ανώμαλα στοιχεία, κάποια παπαγαλάκια τού συστήματος επαναστατούν ώς δήθεν αλληλέγγυοι και ψυχοπονιάρηδες. Σε λίγο που θα έρθει το πρόβλημα και στην πόρτα των παιδιών τους, και ειδικά στις κόρες τους ή στις γυναίκες τους, να δούμε πώς θα αντιδράσουν.

Επιβάλλεται στα αστυνομικά όργανα τής πόλης μας να εντοπίσουν αυτόν τον «λαθρο…. » για να απαλλάξουν την πόλη μας από τά χειρότερα, ειδάλλως θα αποδοθεί συνυπευθυνότητα σε κάποιους για ότι κακό συμβεί.

pieria.tv

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications