Με δυο λόγια να μην σας κουράζω κιόλας....

Με δυο λόγια να μην σας κουράζω κιόλας....

Ένα κράτος "χωνί" επέτρεψε την ανεξέλεγκτη ροή μη ελεγχόμενων ορδών, παίζοντας με ιδεοληψίες και ξεράσματα.

Ένα κράτος "χωνί" επέτρεψε στην κάθε ΜΚΟ να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη... κράτος εν κράτη... "αλληλέγγυοι" αυτοί… ρατσιστές εμείς.

Ένα κράτος "χωνί" άγεται και φέρεται στα διάφορα διεθνή φορά σαν την σερβιτόρα τους, επιτρέποντας χωρίς κιχ να παίρνονται αποφάσεις που το αφορούν.

Ένα κράτος "χωνί" παραβιάζει τα δικαιώματα των πολιτών του κόντρα σε διεθνή και εθνικά δίκαια, παρατάσσοντας απέναντι στους πολίτες του λαθροεισβολείς και πραιτοριανούς.

Ένα κράτος "χωνί" που σύντομα θα φέρει τους πολίτες του αντιμέτωπους.

Ένα κράτος "χωνί" που πουλάει αγκαλιά με τις ΜΚΟ τις μεταξωτές κορδέλες της συμπόνιας, για όσες "μανάδες" πετάνε στη θάλασσα μαζί με τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, τα παιδάκια που νοικιάζουν στα παράλια της Τουρκίας, για να περισυλλεγούν τελικά με δόξα και τιμή από τα τσογλανάκια της όποιας frontex αδιαφορώντας πόσα πνίγονται και πόσα σώζονται.

Ένα κράτος "χωνί" που μαζεύει από τα παράλιά του σκισμένα διαβατήρια και κουτάκια iPhone από λαθρομετανάστες που τους οδηγεί κατευθείαν στα ATM για την "αποζημίωσή" τους, κατ' εντολήν.

Ένα κράτος "χωνί" θα είναι απέναντί σου Έλληνα πολίτη, όταν μοιραία θα σκάσει η βόμβα που κρατάς στα χέρια σου.

Εσύ Έλληνα ως "ρατσιστής" διαμαρτυρόμενος και το κράτος σου ως υπερασπιστής των "αλληλέγγυων", των ΜΚΟ και των ξένων αφεντικών του.

Ένα κράτος "χωνί" ανίκανο να φυλάξει τα σύνορα του που πουλάει μαγκιά δια μέσου ΠτΔ σε εθνικές επετείους σε όσους επιβουλεύονται τα πάτρια εδάφη μας.

Είσαι μόνος σου μάγκα μου και κανόνισε την πορεία σου!

Χάρης Καφετζόπουλος

πηγή

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications