Καληνύχτα Ελλάδα: «Μετανάστης» επιτέθηκε σε γυναίκα, επειδή έκανε τον ΣΤΑΥΡΟ της έξω από εκκλησία!

Μήπως είμαστε υπό Ισλαμική ΚΑΤΟΧΗ;
Για το περιστατικό αυτό έχουμε λίγες πληροφορίες. Ξέρουμε πως συνέβη στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα έξω από την εκκλησία της Παναγίας της Δεξιάς. Η εν λόγω εκκλησία βρίσκεται απέναντι από την πασίγνωστη Καμάρα, δίπλα από την σύγχρονη Εγνατία Οδό.

Πρόκειται για έναν πολυσύχναστο δρόμο με αρκετές καφετέριες τον οποίο διασχίζει πολύς κόσμος καθημερινά. Εκεί λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε χώρα το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα περιστατικό.

Τι έγινε: Η γυναίκα προχωρούσε και όταν πέρασε έξω από την εκκλησία, έκανε τον σταυρό της. Αυτό όμως φαίνεται πως προκάλεσε και εξαγρίωσε έναν «μετανάστη», ο οποίος της όρμηξε σφαλιαρίζοντάς την δυνατά. Άγνωστο παραμένει το αν της είπε κάτι, όπως και το τι ακολούθησε.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή: «Το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε στην αστυνομία. Αλλά και να καταγγελλόταν, ψύλλος στα άχυρα για την αστυνομία. Ακόμη κι αν τον συλλάμβαναν… «απλή σωματική βλάβη». Ελεύθερος σχεδόν αμέσως».

Το επόμενο βήμα στην υπό-Ισλαμική κατοχής Ελλάδα, μετά την απαγόρευση του χοιρινού, που ζητούν μετά μανίας ορισμένοι αριστεροί κύκλοι, ποιό είναι;

Μήπως να αντικατασταθούν οι μεγάλοι σταυροί των εκκλησιών και να ξηλωθούν οι εικόνες του Χριστού και της Παναγίας;
Μήπως να μην κάνουμε τον σταυρό μας και φυσικά να μην φοράμε ούτε σταυρό στο λαιμό;
Την τελευταία φορά που κοιτάξαμε, κάτι τέτοιο ήταν απαγορευμένο μόνο στις Ισλαμικές χώρες.

https://www.facebook.com/tourkikanea/posts/2475619125826459
Έχουμε όμως και ακόμη ένα περιστατικό για το οποίο πρέπει να σας ενημερώσουμε, το οποίο συνέβη στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία επιχειρηματία τής πόλης, το πρωΐ τής Πέμπτης 14/11/2019, και επί τής οδού Κλεισούρας στην Κατερίνη, «μετανάστης», επιτέθηκε στις 9.30 το πρωί σε γυναίκα χουφτώνοντας την ενώ προσπάθησε και να την κακοποιήσει σ@ξουαλικά.

Σας παραθέτουμε την καταγγελία όπως κυκλοφορεί
«Πριν λιγο,στις 09:30 εδώ στο κέντρο της πολης,ντάλα ο ήλιος πάνω,στο φως της ημέρας, ένας καλικάντζαρος μαύρος αλλοδαπός μετανάστης, επιτέθηκε σε μια κυρία ,επι της οδου κλεισούρας 5-10 ,την χούφτωσε κ πηγε να την στριμώξει στον φραχτη οικόπεδου στην αρχή αυτης της παρόδου,κ αυτή ευτυχώς τον απέφυγε,φωνάζοντας κ αυτός φοβήθηκε κ έτρεξε μέσα στα στενά.. η κοπέλα ήρθε εδώ στο γυμναστήριο,σε κατάσταση ημι -σοκ!
τι θα γίνει ρε παιδιά την νύχτα?? πως θα κυκλοφορήσουν τα παιδιά μας,οι γυναίκες μας οι κόρες μας στους δρόμους,ειδικά τώρα τον χειμώνα που σκοτεινιάζει από τις 17¨00?? παρακαλώ πολύ η αστυνομική διεύθυνση ΠΙΕΡΙΑΣ καθώς και η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ας έχουν υπόψιν αυτό το συμβάν κ ας λάβουν τα κατάλληλα μέτρα!!»

https://www.facebook.com/galaxyfitnesscenter/posts/2648396968563042

πηγή www.el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications