Γρηγοριάδης: «Το ίδιο πράγμα η επιδρομή του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Α.Γεωργιάδη με την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια»

Ο Κλέων Γρηγοριάδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 σε μία πρωτοφανή δήλωση συνέκρινε την αστυνομική επιχείρηση που έγινε στα Εξάρχεια την Κυριακή με την... επιδρομή του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μιλώντας στη συζήτηση στη Βουλή για τη συνταγματική αναθεώρηση, ο κ. Γρηγοριάδης διερωτήθηκε μεταξύ άλλων αν έγινε... σεβαστό(!) από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας το δικαίωμα ατομικής ιδιοκτησίας των κατοίκων των Εξαρχείων, κατά τις επιχειρήσεις της αστυνομίας σε πολυκατοικίες στην περιοχή.

Ο κ. Γρηγοριάδης αναφερόταν στις επιχειρήσεις που έκανε η αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής σε πολυκατοικίες στα Εξάρχεια, προκειμένου να προλάβει κινήσεις αναρχικών και τυχόν επεισόδια, στο πλαίσιο της επετείου του Πολυτεχνείου.

«Άκουσα χθες το βράδυ τον υπουργό Ανάπτυξης, την ώρα που κατήγγειλε την εξαιρετικά δολοφονική τρομοκρατική ενέργεια των μελών του Ρουβίκωνα που πέταξαν τρικάκια στο δρόμο, έξω από το σπίτι του.

Ο υπουργός μας είπε ότι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας είναι πάντα απολύτως σεβαστό», είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης, αναφερόμενος με ειρωνική διάθεση στην επιδρομή του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη την Κυριακή.

«Αναρωτιέμαι, αν το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας όσων είχαν την ατυχή έμπνευση να αποκτήσουν σπίτι, στην περιοχή των Εξαρχείων, έγινε σεβαστό, από τον υπουργό Προστασίας της Πολίτη της ίδιας κυβέρνησης που, αν δεν το ξέρετε, σας ενημερώνω, ότι με πολιορκητικούς κρίκους αστυνομικοί έσπασαν τζαμαρίες για να πιάσουν ενδεχόμενους ταραχοποιούς σε ταράτσες, χωρίς όμως να ρωτήσουν τους ιδιοκτήτες, αν μπορούν να τους ανοίξουν», συνέχισε ο κ. Γρηγοριάδης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications