Διοργανωτής μπάρμπεκιου: «Δεν θα ανεχτούμε τον ισλαμικό τρόπο ζωής» – σε πρωινή εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απάντηση για τον λόγο που έψησαν χοιρινό και ήπιαν αλκοόλ... Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ έχει γίνει το προγραμματισμένο μπάρμπεκιου έξω από το hotspot των Διαβατών, με χοιρινό και αλκοόλ.

Ένας εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης, σε σημερινές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1, υπερασπίστηκε την εν λόγω ενέργεια, μετά και τις δηλώσεις του Χρήστου Γιαννούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δ. Ζιαμπάζης είπε ότι ο σκοπός του μπάρμπεκιου με χοιρινό και κρασί έξω από το ΚΥΤ Διαβατών είναι να αναδειχτεί ο «υποβιβασμός και η γκετοποίηση της συγκεκριμένης περιοχής». Όπως υπογράμμισε, σαν αυτήν την περιοχή υπάρχουν πάρα πολλές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα που έχουν τρομερό πρόβλημα με τους παράνομους μετανάστες.

Ο κ. Ζιαμπάζης υποστήριξε ότι οι συμμετέχοντες το ερχόμενο Σάββατο θα φάνε χοιρινό και θα πιούνε αλκοόλ, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αποδείξουν ότι δεν θα ανεχτούν τα φαινόμενα γκετοποίησης και αλλαγής τρόπου ζωής, που συμβαίνουν και στην Ευρώπη. «Καλώς ή κακώς αυτοί οι άνθρωποι έχουν διαφορετική κουλτούρα», είπε, προσθέτοντας ότι «όλα αυτά τα χρόνια, η εμπειρία στην Ευρώπη δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν αφομοιώνονται από τις τοπικές κοινωνίες αλλά γκετοποιούνται και πολλές φορές προσπαθούν να επιβάλλουν τον δικό τους τρόπο ζωής, που δεν συμβαδίζει με τον ευρωπαϊκό».

Τόνισε πως η κίνηση αυτή θέλει να δείξει πως οι Έλληνες δεν θα αποδεχτούν την επιβολή του ισλαμικού τρόπου ζωής και την γκετοποίηση που επικρατεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες υποφέρουν από τρομοκρατικά χτυπήματα στο όνομα του Ισλάμ.

Μάλιστα, απαντώντας σε δημοσιογράφο που χαρακτήρισε τους αλλοδαπούς των Διαβατών ως «κατατρομαγμένους», ο κ. Ζιαμπάζης ανέφερε πως «το 80% δεν προέρχεται από εμπόλεμες περιοχές, είναι άνδρες νεαρής ηλικίας που φορούν μάλιστα ακριβά ρούχα».

«Υπάρχουν περιστατικά παρενόχλησης μικρών κοριτσιών. Απειλούν τον ελληνικό πληθυσμό», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Μεγάλο ποσοστό αυτών των ανθρώπων δεν είναι καν από εμπόλεμες περιοχές, δεν είναι καν πρόσφυγες, υποστήριξε, τέλος, ο κ. Ζιαμπάζης, προειδοποιώντας ότι στο άμεσο μέλλον «θα περάσουμε σε πιο ακραίες καταστάσεις». Καταλήγοντας, σημείωσε ότι δεν δέχεται τον χαρακτηρισμό «ακραίος», ούτε για τον ίδιο ούτε για τους άλλους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. «Εμείς είμαστε πραγματικά ανθρωπιστές και δημοκράτες… Αν ήταν ανθρωπιστές οι της παράταξης του Γιαννούλη, θα ενδιαφέρονταν για τους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών που υποβιβάζονται». Συμπλήρωσε, εκτοξεύοντας «βέλη» και κατά των ΜΚΟ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications