Χαμός στα Μέγαρα: Το χρονικό του εγκλήματος-Σωφρονιστικός υπάλληλος ο δράστης

Σωφρονιστικός υπάλληλος είναι ο δράστης της δολοφονίας του 48χρονου άνδρα στα Μέγαρα. Ο άνδρας πήγε στο σπίτι του κουνιάδου του και πυροβόλησε τον ίδιο και την 43χρονη σύζυγό του στα γεννητικά τους όργανα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Θριάσιο, ενώ οι γιατροί στο ίδιο νοσοκομείο διαπίστωσαν τον θάνατο του συζύγου της.

Ο δράστης στην αρχή τράπηκε σε φυγή όμως στη συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ανέφεραν κίνητρο για την ανθρωποκτονία ήταν το γεγονός ότι ο δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες το φονικό έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών του ζευγαριού. Ο Κώστας, όμως, ξάδερφος της συζύγου του θύματος, διέψευσε τις πληροφορίες αυτές.

«Ευτυχώς τα παιδιά δεν ήταν μάρτυρες» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι εκεί βρισκόταν το πιο μικρό παιδί του ζευγαριού το «οποίο μάλλον δεν αντιλήφθηκε τι έγινε».

Ανέφερε ότι έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε το τραγικό περιστατικό και πως δεν είχε ιδέα ότι ήταν τόσο έντονα τα πράγματα. «Ούτε ο συγχωρεμένος πρέπει να το ήξερε, πάθαμε σοκ», τόνισε και πρόσθεσε ότι «προφανώς και δεν ισχύει» ο ισχυρισμός του δράστη ότι υπεύθυνος για το χωρισμό του ήταν το θύμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications