Αυτοί είναι οι αλλοδαποί που κατηγορούνται για την απαγωγή και τον βιασμό 17χρονου

Mε τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τον εξανάγκασαν να αφαιρέσει τα ρούχα του και ο 24χρονος τον βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ τις φωτογραφίες των δύο αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη και κατηγορούνται για την απαγωγή και τον βιασμό 17χρονου.

Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των δύο συλληφθέντων, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 28 ετών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον μεν 24χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της παραγωγής υλικού παιδικής πρνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου, κατοχής υλικού παιδικής π@ρνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αρπαγής από κοινού, εκβίασης από κοινού και βιασμού, για τον δε 28χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής από κοινού, της εκβίασης από κοινού και της άμεσης συνέργειας σε βιασμό.

Πώς έγινε η σύλληψη των δύο αλλοδαπών
Σύμφωνα με την καταγγελία ανήλικου αλλοδαπού, στις 2 Νοεμβρίου 2019 οι δύο δράστες, αφού τον οδήγησαν σε κατάστημα στην περιοχή της Μενεμένης Θεσσαλονίκης, όπου εργαζόταν ο 24χρονος, με τη χρήση σωματική βίας τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο, προκειμένου να τους καταβάλει χρηματικό ποσό για να τον απελευθερώσουν. Στον ίδιο χώρο, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τον εξανάγκασαν να αφαιρέσει τα ρούχα του και ο 24χρονος τον βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει το π@ρνογραφικό υλικό σε περίπτωση που αποκάλυπτε όσα ενήργησαν σε βάρος του.

Ακολούθως, τον ακινητοποίησαν και ο 24χρονος ασέλγησε σε βάρος του ενώ ο 28χρονος κατόπτευε τον χώρο προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί. Στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τον ανήλικο σε οικία στην ίδια περιοχή, όπου τον κρατούσαν παρά τη θέλησή του, μέχρι και το απόγευμα της 03-11-2019, όποτε και τον απελευθέρωσαν αφού παρέλαβαν χρηματικό ποσό από συγγενή του. Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς το απόγευμα της 7ης Νοεμβρίου , ενώ στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, όπου κατείχε το π@ρνογραφικό υλικό.

alphafreepress

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications