Αναζητείται ηγέτης του μεγέθους του Ιωάννη Καποδίστρια! αυτό έφαγε τον Νεοέλληνα

Νεοέλληνας: Με το παραμικρό τρέχει στους φερόμενους ειδικούς να του το λύσουν, προσκυνάει πάντα αδίσταχτους που έχουν ευκολία στο να κοροϊδεύουν τον όχλο, περιμένουν κάποιον δήθεν ειδικό να τους πει περί ιστορίας, πως πρέπει να ειναι κάποιος για να ειναι "άνθρωπος" και πως πρέπει να συμπεριφέρεται και ποιοι ειναι οι κάλοι και ποιοι οι κακοί (γελάνε και οι πέτρες), θεωρούν ηγέτη άχρηστα άτομα τα οποία δεν έχουν προσφέρει τίποτα, αποθεώνουν οποίον προωθούν τύπου Μέγας επιστήμονας Έλληνας έφτιαξε ομελέτα! όλοι μαζί του γιατί ειναι Έλληνας μπεεε!

Στο ίντερνετ διαβάζουν πράκτορες ως ειδικούς και τις ίδιες έγκυρες πήγες επι χρονιά του τύπου το είπε η τάδε σελίδα άρα ειναι σωστό, και εχουν μεινει στάσιμοι δεν έχουν μάθει τίποτα εκτός τα νέας της ημέρας, γιατί προφανώς ο όχλος έχει κρητική αντίληψη 0 ,θυμίζει την μαύρη στο next τοp model,που έλεγε οτι δεν πρέπει να εχει κρητική αντίληψη(!)(όσοι το βλέπουν θα κατάλαβαν) άρα σωστό ηταν αυτό που είχα βρει από το 1990 ότι το αφρικάνικο γονιδίωμα e1d1 στην Ελλάδα ειναι στο 26%), και αν ψάξεις τι είδους άτομα ειναι αυτά που εμφανίζονται ως εδικοί, οι περισσότεροι ειναι κομμουνιστές = μασονία το κακό έλκει το κακό, και ακόμα από τα προφίλ τους φαίνεται τι ρεμάλια της κοινωνίας ειναι,και οι ίδιοι εμφανίζονται σε 4-5 δήθεν διαφορετικές σελίδες, (τους πιο εμφανίσιμους τους έχουν για να βγαίνουν στην τηλεόραση).

Και αν βγει κάποιος να τους πει τα αυτονόητα που έπρεπε να τα ξέρουν και μπορουν να τα βρουν όλοι, γίνεται ο κακός! για το πόσο πρόβατα ειναι οι περισσότεροι φαίνεται και από το γεγονός ότι ο καθε πονηρός παριστάνει τον πατριώτη και τον ακολουθούν ως πρόβατα χωρίς να προσφέρει τίποτα τόσα χρονιά, άπλα βάζει πιασιαρικα copy paste ότι έχει απήχηση, εκμεταλλευόμενος το εθνικό φρόνημα, τακτική που έχουν και καθεστωτικές σελίδες και εκεί που τους έχουν μαζέψει ως πρόβατα τους πετάνε τον σανό την προπαγάνδα.

Τόσα χρονιά είχαν την τηλεόραση και τώρα έχουν τους ίδιους που ηταν σε αυτά τα κανάλια τύπου MEGA να τους ξυπνήσουν,ο όχλος δεν ξύπνησε ούτε πριν 2-3 χρονιά πριν εξαφανίσουν σχεδόν τα πάντα από την αναζήτηση, τώρα οτι και να ψάχνεις παντα θα πέφτει σε έγκυρες πήγες συμμοριτών! η άλλη έγραφε για έναν άθλιο πράκτορα που εχει περάσει σχεδόν από όλα τα κανάλια και τωρα έγινε ειδικός σε μια έγκυρη πηγή τους, ότι ειναι αναγνωρισμένος δημοσιογραφος και αξιόλογος! τέτοια ηλιθιότητα επικρατεί δεν καταλαβαινουν καν ότι παντού δικούς τους προωθούν, αυτοί ειναι ικανοί να κατεβεί ο ίδιος ο διάβολος μπροστά τους και τον θεωρούν άγγελο γιατί έτσι τους λένε! αντίληψη προβάτου, ούτε καν το υποκριτικό ύφος που γράφουν προπαγάνδες δεν βλέπουν, και έτσι ειναι και στην ζωή τους γιαυτό μονο οι αδίσταχτοι πάνε μπροστά παντού με καθωσπρεπισμούς και υποκρισία ...

Όσο για τον Καποδίστρια? πως θα εμφανιστεί ανεξάρτητος "ηγέτης" υπό αυτές τις συνθήκες και οχι δικός τους?για πάρεις με το μέρος το όχλο σήμερα πρέπει αν είσαι αδίσταχτος να τους λες αυτα που θέλουν να ακούσουν και τους κοροϊδεύεις! 188 χρόνια πίσω όταν δεν υπήρχαν συμμορίτες να λένε φασίστες μη δικούς τους, και ο δούλος ψάχνει ηγέτες εκεί που δεν υπάρχουν και φωτιστές, βρείτε έναν φερόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδα τα τελευταία 40 χρονιά που ηταν ίδιο γένος με τον Καποδίστρια, ο καθένας δηλώνει Έλληνας υπό την έννοια ότι ειναι απόγονος αρχαίων και πανε και τον προσκυνούν όπως κάνουν και στο ίντερνετ που ο κάθε αδίσταχτος βάζει ελληνικές σημαίες και παριστάνει τον σούπερ ντούμπερ απόγονο αρχαίων με copy paste ότι βρει, και οι κομμουνιστες πατριώτες το παίζουν όποτε τους βολεύει και έκαναν και εθνική αντίστασή για λογαριασμό Βρετανίας όμως! αν ρωτήσεις 1000 άτομα τι έμαθαν τόσα χρονιά από το ίντερνετ όλοι κατα πάσα πιθανότητα θα πουν τις ίδιες ηλιθιότητες.

Ένα παράδειγμα από τα πολλά, πως ένα ψέμα που δεν έχει και στοιχειώδες λογική μάλιστα, το αναπαράγουν και φερόμενοι πατριώτες αυτοί οι ηλίθιοι και αδίσταχτοι ταυτόχρονα του copy paste και με ελληνικές σημαίες στις σελίδες facebook που δεν έχουν ίχνος από αντίληψη αρκεί να έχουν κόσμο, η προσφορά τους στην αποβλάκωση του όχλου ειναι ανεκτίμητη γιαυτό τους προωθούν κιόλας ούτε ενοχλήθηκαν πότε από facebook google : Να πώς οι Γερμανοί άρπαξαν τα μαγαζιά των Ελλήνων" η : Συγκλονιστική αποκάλυψη: Να πώς οι Γερμανοί άρπαξαν τα μαγαζιά των Ελλήνων στην Μικρά Ασία και την Κωνσταντινούπολη το 1914!

Και αναρωτιέσαι μα ειναι δυνατόν να βάζουν τέτοιες ηλιθιότητες ακόμα και δήθεν πατριώτες? το 1914 άρχισε ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος μέχρι το 1918 εν καιρό πόλεμου άρπαξαν τα μαγαζιά Ελλήνων?(Ελλήνων γιατί αν έβαζαν Αρμενίων πχ δεν είχε πέραση!) πως γίνεται αυτό αφού η Γερμανία έχασε εδάφη που ιστορικά άνηκαν στην Γερμανία? και αμέσως μετά έγινε επιβολή της Δημοκρατία της Βαϊμάρης? για να στηρίξουν τα ψέμματα τους βάζουν και μια φώτο ως απόδειξη "συνεργασίας Γερμανών" με το Κεμάλ με τον Όθων Λίμαν φον Σάντερς ο οποιος έδωσε την πισώπλατή μαχαιριά στην Γερμανία που το έκαναν μύθο και αυτό. Έψαξα να βρω αν σχολίασε κανένας το αυτονόητο σε όλες αυτές τις σελίδες που έβαλαν αυτή την ηλιθιότητα μαζί και οι δήθεν πατριώτες, μονο έναν βρήκαμε:

Οκ! ένας στους 5000? η στους 20,000?? αυτό ακριβώς ειναι το πρόβλημα, είμαστε ελάχιστοι σκεπτόμενοι οι άλλοι ειναι άπλα Νεοέλληνες διαπιστώθηκε και από προσωπική ερευνά,αν ανήκεις σε καυκάσιο γένος ερευνάς από μονο σου δεν περιμένεις τον καθε καραγκιόζη τι θα σου πει! εδώ θα έγραφε ένας ελληνόφωνος: να «εξαφανιστείτε» να προχωρήσει το είδος! αυτό το έχει γράψει στα αλήθεια ελληνόφωνος σε μια "έγκυρη πηγή " τους ως απάντηση σε γυναικά που έγραψε κατα των ψεμμάτων τους, όλοι οι άλλοι έκαναν share ως καλά πρόβατα, και αυτοί μιλάνε για ρατσισμό ούτε αυτά βλέπει ο όχλος στις έγκυρες πήγες τους..Οκ μεσιε θα εξαφανιστούμε το έχετε καταφέρει ήδη ,γνωρίζω ότι στην Ελλάδα το 60% ουδεμιά σχέση έχει με ευρωπαϊκό γένος και ας βάζετε τους πράκτορες σας να λένε για καθαρό ελληνικό DNA και πράσινα άλογα ,βαρέθηκα όλη αυτή την ηλιθιότητα και βαρβαρότητα δεν έχει νόημα ούτε τα αυτονόητα να λες πια αφού ο όχλος οχι μονο δεν σε υποστηρίζει έχει κάνει δεδομένα ενα σορό ηλιθιότητες ακόμα και από δήθεν πατριωτικές σελίδες που βαζουν προπαγανδες είτε ως αντάλλαγμα να έχουν καλή θέση στην αναζήτηση είτε απο ηλιθιότητα = Νεοέλληνες ..

Με αφορμή ένα post που γυρίζει στο internet με τίτλο :Αναζητείται ηγέτης του μεγέθους του Ιωάννη Καποδίστρια....

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Αναζητείται ηγέτης του μεγέθους του Ιωάννη Καποδίστρια! αυτό έφαγε τον Νεοέλληνα...
καλε μου φιλε
γραφε λιγο πιο απλα
δεν βρισκεται ο αναγνωστης στο μυαλο σου
γραφε τι βλεπεις
πως το βλεπεις
αν ειναι σωστο
αν ειναι λαθος
γραψε τα επιχειρηματα σου
οχι ολα μαζι,σαλατα
για παραδειγμα στο τιτλο..τι εφαγε το νεοελληνα ;ο Καποδιστριας;

atomείπε...

Εσείς τα βλέπετε σαλάτα γιατί από τα σχολειά ακόμα σας έχουν βάλει σε ένα καλούπι πως να σκέφτεστε ώστε να σας ελέγχουν καλύτερα, οι δε φερόμενοι δημοσιογράφοι αν κάτσει και μιλήσει κανένας λογικός μαζί τους δεν θα ξερουν τι να πουν, λειτουργούν εντελώς μηχανικά έτσι τους έχουν μάθει από σχόλες... (ΥΓ και εγώ δεν έγραφα κείμενα σε όλη μου την ζωή, για τα να γράφω έτσι όπως σας έχουν μάθει, όπως αυτοί που δεν έχουν δουλέψει πότε τους, αλλα δούλευα από 15 χρόνων! )

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications