Αφροδίτη Αδάμη: Η παιδίατρος που πρωταγωνιστούσε σε ερωtικές ταινίες εξομολογείται πως άλλαξε τη ζωή της (βίντεο)

H παιδίατρος Άννα Μαρία, πριν σχεδόν τρία χρόνια, είχε γίνει πρωτοσέλιδο γιατί ενώ σπούδαζε ιατρική πρωταγωνιστούσε παράλληλα σε ταινίες ερωtικού περιεχομένου με το όνομα Αφροδίτη Αδάμη.

Σήμερα, όπως η ίδια λέει, έχει αφήσει το παρελθόν στην άκρη και χαίρεται μια οικογενειακή ζωή , καθώς είναι παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού. Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, κάνει τη δική της αναδρομή, στέκεται στις αποφάσεις που πήρε και μιλάει για το γάμο και το αγγελούδι που απέκτησε, ενώ μίλησε για τις αισθησιακές ταινίες που πρωταγωνιστούσε.

«Ήθελα να ξεφύγω από τη ρουτίνα και την πίεση. Ήταν μια αντίδραση για να ξεφύγω από όλο αυτό το δηλητήριο που είχα φάει όλα αυτά τα χρόνια. Με έπεισε η σχέση μου.

Του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη και το έκανα» είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου και συνέχισε: «Δεν έζησα παιδικά χρόνια όπως όλα τα άλλα παιδάκια. Έζησα στην καταπίεση και αυτός ήταν ένας τρόπος για να τα αφήσω όλα αυτά πίσω».

Η Άννα Μαρία τονίζει ότι στη βιομηχανία των ερωτtκών ταινιών, την έβαλε ο πρώτος άντρας που έκανε σχέση.

«Τον εμπιστεύτηκα και έτσι έγινε όλο αυτό που έγινε και συζητήθηκε». Όπως αποκαλύπτει λίγο πριν γνωρίσει τον άντρα που παντρεύτηκε έκανε τάμα στον Άγιο Διονύσιο, να της φανερώσει τον άντρα της ζωής της και να ντυθεί νύφη. «Δέκα μέρες μετά τον γνώρισα και κάναμε παιδί. Το έβγαλα Διονυσία επειδή είχα κάνει αυτό το τάμα».

Δείτε τα βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications