Άδωνις Γεωργιάδης για μεταναστευτικό: Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να καταστραφεί

Ερωτηθείς για τη χθεσινή έφοδο στις τράπεζες από την Επιτροπή Ανταγωνισμού ξεκαθάρισε ότι το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν έχει καμία εμπλοκή.

Στην παραδοχή ότι τα γεγονότα στο μεταναστευτικό «μας ξεπέρασαν λίγο» προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και έστειλε μήνυμα ότι «δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να καταστραφεί».

Ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση με τον νομοσχέδιο, ενώ υπογράμμισε ότι αν τα κυβερνητικά μέτρα δεν είναι αρκετά τότε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει και άλλα.

Ερωτηθείς για τη χθεσινή έφοδο στις τράπεζες από την Επιτροπή Ανταγωνισμού ξεκαθάρισε ότι το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν έχει καμία εμπλοκή.

Όπως είπε την απόφαση πήρε η Επιτροπή Ανταγωνισμού που είναι εντελώς ανεξάρτητη.

«Ήταν μία θεσμική λειτουργία του κράτους», πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και σημείωσε ότι υπήρχαν καταγγελίες περί εναρμονισμένων πρακτικών και έπρεπε η Επιτροπή να κάνει έλεγχο.

Κάτι δεν πάει καλά με όλους αυτούς που εμφανίζονται ως φωστήρες τόσα χρονιά πάντως. Και να ηταν μονο αυτοι καλα θα ηταν, πρόβλημα έχουν και εκατομμύρια δούλοι που τους ακολουθούν, το έδειξαν οχι μονο οι τελευταίος δυο εκλογές που βγάζουν τους ίδιους μόνιμος άλλα εδώ και 40 χρονιά. Οι προηγούμενοι είχαν μια δικαιολογία : δεν είχαν ίντερνετ για να καταλάβεις τι γίνεται,από το 2011 και μετά δεν εχουν καμιά δικαιολογία πλέον.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications