Οι εξωγήινοι είπαν στους επισκέπτες σε βουδιστικό ναό στην Ταϊλάνδης ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινούσε το 2022!

Επί 20 χρόνια, άνθρωποι πάνε σε έναν απομακρυσμένο βουδιστικό ναό στον λόφο Khao Kala στην Ταϊλάνδη και κάθε χρόνο πάνε όλο και περισσότεροι. Οι περισσότεροι από αυτούς όχι ότι έχουν λατρεία στο Βουδισμό, αλλά να επικοινωνούν με τους εξωγήινους(!).

Όλα ξεκίνησαν το 1997, όταν ένας τοπικός κάτοικος ο Cherd Chuensamnuang πήγε σε αυτόν τον ναό για να προσευχηθεί και να διαλογιστεί μπροστά στο άγαλμα του Βούδα που ειναι στην άυλη του ναού. Και ξαφνικά κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, ήρθε σε τηλεπαθητική επαφή με πλάσματα που είπαν ότι ζουν σε άλλους πλανήτες.

Σοκαρισμένος Cherd είπε τι συνέβη στην οικογένειά του και τους κατοίκους του χωριού του,που δεν τον πίστευαν. Όμως, ένα χρόνο αργότερα, χιλιάδες άνθρωποι είδαν ένα UFO στον ουρανό κοντά στον ναό .

Και όταν ένας τοπικός κάτοικος έκανε γνωστό το συμβάν μια ομάδα ερευνητών πήγε στο λόφο για να δει αν συμβαίνει κάτι το περίεργο, άλλα αυτό προσέλκυσε περισσότερους που έσπευσαν στο ναό, θέλοντας επίσης να επικοινωνήσουν με τους εξωγήινους. Και πολλοί από αυτούς είχαν την τύχη να βιώσουν μια παρόμοια εμπειρία όπως λένε.

Ο ίδιος ο Cherd πέθανε το 2000, αλλά οι κόρες του ίδρυσαν μια ομάδα πιστών σε «βουδιστές εξωγήινους». Μέσα από το διαλογισμό, έμαθαν πολλά για τους εξωγήινους.

"Δύο φυλές εξωγήινων συνδέονται με τους ανθρώπους στο Khao Kala, μία φυλή από τον Πλούτωνα, η άλλη από έναν πλανήτη που ονομάζεται Loku, οι Πλουτώνιοι δεν έχουν φυσικό σώμα και αποτελούνται από ενέργεια, οι κάτοικοι του Loku έχουν φυσικό σώμα και έχουν πολύ προηγμένες τεχνολογίες", λέει η Vassana, μία από τις κόρες του Cherd.

"Οι Πλουτώνιοι ανησυχούν για το πόσα καταστροφικά πράγματα συμβαίνουν στη Γη, τους πολέμους, τα περιβαλλοντικά ζητήματα, όλα αυτά έχουν μεγάλο αντίκτυπο στον πλανήτη μας και θέλουν επίσης να δώσουν στους ανθρώπους την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους για να γνωρίσουν καλύτερα τους ανθρώπους.Αν καταστραφούμε σε έναν πυρηνικό πόλεμο, οι εξωγήινοι μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αποκαταστήσουν τον ανθρώπινο πολιτισμό ".

Η Vassana δεν ξέρει πού ειναι ακριβώς οι κάτοικοι του πλανήτη Loku. Είπαν μόνο ότι ο πλανήτης τους βρίσκεται στην τροχιά σε ένα αστέρα στον δικό μας γαλαξία.

Τα μηνύματα είναι παρόμοια με προφητείες και πολύ τρομακτικά. Πρόσφατα, οι εξωγήινοι είπαν σε κάποιον ότι ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινούσε το 2022 .

Μετά από αυτό, η ροή των ανθρώπων που επιθυμούσαν να πάνε εκεί για να επικοινωνούν με εξωγήινους αυξήθηκε ακόμη περισσότερο. Τον Αύγουστο του 2019, η αστυνομία πήγε στο ναό, καθώς εκείνοι που ήθελαν να διαλογιστούν στο άγαλμα του Βούδα είχαν πολλές σκηνές δίπλα στο ναό και στην δασική περιοχή ήθελαν να οργανώσουν μια μεγάλη μαζική συνάντηση.

Σύμφωνα με τη Vassana, ο διαλογισμός και η επικοινωνία με εξωγήινους της έδωσαν την ευκαιρία να "ταξιδέψει στο διάστημα και το χρόνο" με τη βοήθεια της δύναμης του μυαλού της.

Σήμερα εκατό άτομα είναι μόνιμα μέλη της κοινωνίας Khao Kala. Φορούν λευκά ρούχα και συχνά πάνε να προσευχηθούν και να διαλογιστούν στο άγαλμα του Βούδα.

Ένας από αυτούς, κάτοικος της Μπανγκόκ, πάει εκεί κάθε χρόνο τα τελευταία 9 χρόνια. Λέει ότι προσωπικά είδε προσωπικά περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό και γνώρισε ασυνήθιστα πλάσματα "από τον ουρανό".

Ένα άλλο μέλος της κοινότητας, ο Sukvasa Mukprom, 32 ετών, επισκέφθηκε πρόσφατα το λόφο Khao Kala. Εκτός από τις πληροφορίες σχετικά με τον επικείμενο πόλεμο, οι Πλουτώνιοι φοβίζουν τους ανθρώπους με περιβαλλοντικές καταστροφές και φυσικές καταστροφές, αλλά οι λεπτομέρειες γι 'αυτές δεν αναφέρονται .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications