Το υπόγειο του τρόμου: Οικογένεια βρήκε την αποθήκη της πλημμυρισμένη αίμα - Βίντεο

Το παράρτημα Φυσικών Πόρων της πολιτείας της Αϊόβα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής επιβεβαίωσε ότι η ουσία που είχε πλημμυρίσει το υπόγειο της οικογένειας αποτελούνταν από αίμα ζώων, λίπος και κόκκαλα.

Συγκεκριμένα, μια οικογένεια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της στο Μπάκλεϊ, στην Αϊόβα των ΗΠΑ, όταν έξαφνα ανακάλυψαν ότι το υπόγειό τους είχε γεμίσει με ένα κατακκόκκινο υγρό, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός WHO TV Channel 13.

​Ειδικότερα, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, ο πατέρας της οικογένειας, Νικ Λεστίνα, θεωρεί υπεύθυνο για την κατάσταση ένα γειτονικό σφαγείο και εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος, όπου οι υπάλληλοι έριχνα τα υπολείμματα βοοειδών και χοίρων στην αποχεύτεση.

Προφανώς, το αποχετευτικό σύστημα των δύο κτιρίων συνδέονταν, με αποτέλεσμα το υπόγειο των Λεστίνα να πλημμυρίσει.

«Δεν επικοινώνησαν καθόλου μαζί μας. Για την ακρίβεια δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη για το συμβάν. Λένε ότι δεν είναι δικό τους το λάθος και μου ευχήθηκαν καλή τύχη. Αν θέλω να κάνω κάτι γι’ αυτό, θα γίνει με δικά μου έξοδα και κόπο», παραπονέθηκε ο Λεστίνα

Παρά όμως τη γνωμάτευση του παραρτήματος Φυσικών Πόρων της Αϊόβα και τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων ότι το σφαγείο συνεργάζεται με τις αρχές, ο πατέρας της οικογένειας έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

«Δεν επικοινώνησαν καθόλου μαζί μας. Για την ακρίβεια δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη για το συμβάν. Λένε ότι δεν είναι δικό τους το λάθος και μου ευχήθηκαν καλή τύχη. Αν θέλω να κάνω κάτι γι’ αυτό, θα γίνει με δικά μου έξοδα και κόπο», παραπονέθηκε ο Λεστίνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications