Άγριες συμπλοκές με μετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Βίντεο από επιθέσεις με ρόπαλα και ξίφη

Άγριες συμπλοκές μεταναστών σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το βράδυ της Δευτέρας, κακοποιοί χτύπησαν και λήστεψαν 31χρονο στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αχαρνών αλλοδαπός με σπαθί τραυμάτισε αστυνομικό

Βίντεο καταγράφουν τις άγριες και αιματηρές συμπλοκές μεταναστών που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το βράδυ της Δευτέρας της 28ης Οκτωβρίου, άγρια ληστεία σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ μεταναστών. Κάτοικος κατέγραψε σε βίντεο το περιστατικό, το οποίο δημοσιοποίησε το OPEN.

Άγριος ξυλοδαρμός με ρόπαλα και μεταλλικά αντικείμενα
Ένας 31χρονος από το Μπαγκλαντές δέχτηκε επίθεση από ομάδα μεταναστών με κίνητρο τη ληστεία. Οι δράστες επιτέθηκαν στον άνδρα χρησιμοποιώντας ό,τι αντικείμενα μπορούσαν να βρουν, όπως μεταλλικά ρόπαλα, ακόμη και καρότσι.

Η μανιασμένη επίθεση τελειώνει μόνο αφότου οι άνδρες κατόρθωσαν να αρπάξουν από το θύμα 600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά του έγγραφα, σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ κάτοικοι της περιοχής είχαν βγει στα μπαλκόνια και φώναζαν, οι κακοποιοί δεν φάνηκαν να πτοούνται αλλά συνέχισαν απτόητοι τον άγριο ξυλοδαρμό του θύματος. Σημειώνεται ότι είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες στην ίδια περιοχή.

Αιματηρή συμπλοκή στην Αχαρνών
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε, όμως, και στην Αθήνα, κοντά στην Ομόνοια, το βράδυ της Τρίτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε καφετέρια στην οδό Αχαρνών. Τέσσερις αλλοδαποί επιτέθηκαν σε δύο άνδρες, επίσης ξένης καταγωγής για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Τα δύο άτομα τραυματίστηκαν από αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν Αλγερινό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μαχαίρι, αεροβόλο και γκλομπ.

Αλλοδαπός επιτέθηκε σε αστυνομικό με σπαθί!Βίντεο από συμπλοκή μεταναστών που σημειώθηκε και πάλι στην οδό Αχαρνών, το βράδυ της Δευτέρας, πρόβαλε το Star.

Αλγερινοί φαίνονται να αρπάζουν σίδερα από το πεζοδρόμιο και να επιτίθενται κατά άλλης ομάδας μεταναστών. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με μαρτυρία, ένας αλλοδαπός «κρατούσε σπαθί» με το οποίο επιτέθηκε σε αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς ελαφρά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications