Σκότωσε την πρώην του και τα δύο παιδιά τους, και ύστερα αυτοκτόνησε

Μπροστά στα μάτια των γονιών του Αμερικανός ξεκλήρισε την οικογένειά του, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του και βάλει τέλος στη ζωή του.

Από τις σφαίρες του Ράσελ Κλάιμπερν έπεσαν νεκροί η πρώην σύντροφός του Κριστλ Ισλι και τα δυο μικρά παιδιά τους Έμα και Κρίστο.

Όπως αποκάλυψε ο αδελφός του δράστη Τζάστιν σε ανάρτησή του στο facebook, το Σάββατο ο Ράσελ συναντήθηκε με την πρώην του και τα παιδιά τους, που ήταν κάτω των 10 ετών, στο σπίτι των γονιών του, στο Λότον της Οκλαχόμα.

Ξέσπασε άγριος καβγάς και κάποια στιγμή ο Ράσελ βγήκε εκτός ελέγχου. «Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του, τα δυο παιδιά τους και τον εαυτό του» έγραψε ο Τζάστιν Κλάιμπερν, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει ιδέα για ποιον λόγο ακριβώς το έκανε.

Σοκαρισμένοι
Ούτε οι γονείς του Ράσελ Κλάιμπερν, που, σύμφωνα με το Associated Press, ήταν μπροστά στους πυροβολισμούς, μπόρεσαν να δώσουν πληροφορίες για τα κίνητρα του γιου τους.

Έχουν σοκαριστεί τόσο πολύ από αυτά που είδαν, που δεν είναι σε θέση να μιλήσουν και να συνεισφέρουν στις έρευνες της αστυνομίας.Συντετριμμένος ο Τζάστιν, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια της Ισλι εκ μέρους των γονιών του γι’ αυτό που έκανε ο Ράσελ, αλλά και επειδή δεν κατάφεραν να το αποτρέψουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications