Όταν η ηλιθιότητα κτυπάει κόκκινα: Πριν κανένα μηνά όλοι ομαδικά συμπεριλαβανομένου κάτι ηλίθιων με ελληνικές σημαίες που παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες,έβαλαν το παρακάτω post προπαγάνδας, και αυτά που λέει ο δήθεν "ειδικός ιστορικός" μπορείτε να τα βρείτε σε έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης εδώ και χρονιά, και αυτά λέει ο κάθε ηλίθιος και ιστορικά αμόρφωτος(με πτυχία) δογματικός νεοέλληνας προς τι λοιπόν ο τίτλος "ιστορικός"?

Ο Γερμανός ιστορικός Καρλ Χάιντς Ροτ χαρακτηρίζει δικαιολογημένες τις ελληνικές αξιώσεις για τις γερμανικές αποζημιώσεις, τoνίζοντας ότι στο διεθνές δίκαιο δεν υπάρχει παραγραφή.Μάλιστα κάνει την εκτίμηση πως αν η Ελλάδα μειώσει τις απαιτήσεις της και διεκδικήσει τις αποζημιώσεις από κοινού με άλλες χώρες τότε έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

«Οι Γερμανοί λεηλάτησαν συστηματικά και κατέστρεψαν υλικά την Ελλάδα κατά την διάρκεια της κατοχής από τον Απρίλιο του 1941 έως τον Οκτώβριο του 1944. Κατάσχεσαν τις συγκομιδές καπνού και έθεσαν τη βιομηχανία, στο βαθμό που ήταν σημαντική για τη γερμανική αμυντική βιομηχανία, υπό τον έλεγχό τους.

Τα τρία τέταρτα του ελληνικού εμπορικού στόλου κατασχέθηκαν ή καταστράφηκαν από τους Γερμανούς κατά την αποχώρησή τους. Η λεγόμενη πολιτική της καμένης γης οδήγησε τελικά στην σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή των υποδομών της ελληνικής οικονομίας», τονίζει ο Καρλ Χάιντς Ροτ, σε συνέντευξή του στην «Weser Kurier».

Αναφερόμενος στην «τεράστια δημογραφική καταστροφή», όπως την χαρακτηρίζει η εφημερίδα της Βρέμης, λέει ότι «οι Γερμανοί σκότωσαν τουλάχιστον 330.000 αμάχους κατά τη διάρκεια της κατοχής, 140.000 άνθρωποι πέθαναν από την πείνα, περισσότεροι από 90.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν είτε όντας όμηροι, είτε ως αντίποινα εναντίον του άμαχου πληθυσμού στις αγροτικές περιοχές. 59.000 μέλη των εβραϊκών κοινοτήτων εκτοπίστηκαν». THE END!!!

Nα πάτε σε "πατριωτικές" σελίδες νεοελλήνων και καθεστωτικές να διαβάστε την συνεχεία,μερικά σχόλια που δείχνουν την κατάντια των σημερινών ελληνόφωνων τρεις λαλούν και δυο χορεύουν:

Ένας ειναι έτοιμος για πόλεμο, αυτά τα ελληνόφωνα αγρίμια χρησιμοποίησαν τοτε και αποδεκάτισαν το Ευρωπαϊκό γένος ανεξάρτητου χωράς: Καλός Γερμανός μόνο νεκρός σε υγρό μπετόν ζωντανός ανάποδα στα δύο μέτρα.

Ένας άλλος ρωτάει: Μήπως είναι φιλέλληνας ο γερμαναρας Καρλ Χαιντς;
Φιλέλληνας είναι αδύνατον. Πιο πιθανό να έχει Ελληνικό DNA και να του βγαίνει έτσι. Έχουμε αφήσει πολλά παιδιά παντού στον πλανήτη,
•Απάντηση Γιατι αδυνατον? Υπαρχουν φιλελληνες Γερμανοι.
Κι αν δεν ειναι φιλελληνας,μπορεί να ειναι άπλα δίκαιος.

Ο Καρλ Χάιντς Ροτ γεννήθηκε το 1942 στο Wertheim am Main της Γερμανίας. Σπούδασε ιατρική και ιστορία στα Πανεπιστήμια της Κολωνίας, Βόννης, Ντύσελντορφ, Αμβούργου και Βρέμης.(http://www.biblionet.gr/author/104890/Karl_Heinz_Roth) Το 1984 ανακηρύχθηκε διδάκτορας της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου και το 1992 διδάκτορας της ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Βρέμης(γιαυτό βγαίνουν αμόρφωτοι με πτυχία ). Από το 1965 είναι δραστήριο μέλος του κινήματος της Νέας Αριστεράς! δεν ειναι μονο αριστερός όμως αλλα και κάτι άλλο!το όνομα του φιγουράρει σε λίστα με τους @@@@@@ της Γερμανίας.

Όποιος ερευνά βρίσκει οποιος δεν ερευνά μπαίνει σε έγκυρες πήγες τους που βγαίνουν στην πρώτη θέση να μένει βόδι και εκτός πραγματικότητας που έχει άμεσα αποτελέσματα στην προσωπική του ζωή και για ολόκληρη την ζωή του,καθώς αυτά τα άνωθεν ψέμματα δεν ειναι τίποτα μπροστά σε άλλα που οι μάζες δεν έχουν ιδέα.

Λέει ένας εσύ που ξέρεις γιατί δεν τα λες? 5 βασικοί λόγοι: 1: θα κατεβάσουν την σελίδα και οτι ποστ βάζουμε τα τσεκάρουν πρώτα άρα δεν θα το δει κανένας, τους εξυπνους παρακολουθουν και οχι τους Νεοέλληνες που αναπαράγουν προπαγάνδες τους με αντάλλαγμα να έχουν κόσμο,2 εξ αυτών στην πρώτη θέση που οι μάζες θεωρούν για πατριωτικές αλλα ειναι δούρειοι ίπποι. 2: και να τα πεις οι περισσότεροι δεν θα καταλάβουν τίποτα γιατί ειναι σαν έχουν πέσει στα βάρια ναρκωτικά και ειναι ήδη ξοφλημένοι, εκτός αυτού ο ίδιος ο τρόπος που σκέφτονται και αντιλαμβάνονται ειναι επίπεδο Ζουλού ανεξάρτητα ποσά πτυχία έχουν και τι θέση. 3: Δεν ειναι όλα για όλους καθώς ανάμεσα σας υπάρχουν "μη φυσιολογικοί άνθρωποι"(όποιος κατάλαβε κατάλαβε) που εξαπατούν τους πάντες . 4: Δεν μπορούν να αντέξουν την αλήθεια και τρέμουν μην τους χαλάσεις το Matrix. 5:Ο όχλος δεν σε υποστηρίζει, αυτός ειναι και ο λόγος που δεν έχουμε βάλει πολλά άρθρα μας, γιατί ειναι βολεμένος στο ψέμα του, γιατί θεωρεί απόγονο αρχαίων τον καθε Νεοέλληνα επειδή έβαλε ελληνικές σημαίες για να έχει κόσμο και άπλα αναπαράγει ότι και όλοι οι άλλοι, πολλοί δεν λειτουργούν με λογική καν όπως έδειξε προσωπική ερευνά , ειναι γελοίο να περιμένουν σωτηρία την ώρα που στηρίζουν αδίσταχτους παντού!

Και λέει ο άλλος μετά όλοι λένε τα ίδια και ήρθες εσύ ο έξυπνος(ειρωνικά) να πεις ότι δεν ειναι έτσι? μα γιαυτό τους λέω νεοέλληνες γιαυτό δεν τους ενοχλούν κιόλας! πιο συγκεκριμένα δογματικοί μιγάδες της μεσόγειου όπως έλεγαν οι "κακοί" Γερμανοί πριν 80 χρονιά που ουδεμιά σχέση έχουν με ευρωπαϊκό γένος αλλα νομιζουν εντελώς δογματικά οτι ειναι απόγονοι αρχαίων και παρασύρουν τους πάντες στην ηλιθιότητα τους, άπλα τώρα ειναι πολύ περισσότεροι αφού εξαπατούν γυναίκες με ευκολία και πολλαπλασιάζονται,αμέσως μετά απο αυτούς ειναι κάποια άλλοι ελληνόφωνοι,που παριστάνουν τους κάποιους με καθωσπρεπισμούς και στάζουν υποκρισία από παντού, ελάχιστοι ευρωπαϊκού γένους η απόγονοι αρχαίων έχουν απομείνει σε τούτο το τόπο , και πιο πολλές γυναίκες για κάποιο περίεργο λόγο, αλλα παρασύρονται από ελληνόφωνους και Νεοέλληνες , ένας εξ αυτών από το 2011 δεν καταλαβαίνει να μάθει ούτε τα βασικά από γλωσσά HTML μεγα επιστήμη που πρέπει να σπουδάσεις! ακριβώς έτσι ειναι σε όλα! αναπαράγει ότι βρει μαζί με προπαγανδες αφου δεν εχει κανένα δικό του άρθρο και παριστάνει τον γνήσιο απόγονο αρχαίων.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications