Ολυμπιακός-Μπάγερν: Διεθνές ρεζίλι για την Ελλάδα

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Μπάγερν για την Youth League, διακόπηκε μετά από εισβολή οπαδών και συγκρούσεις στην κερκίδα. "Παγωμένοι" οι νεαροί παίκτες των δύο ομάδων, προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Ρόπαλα, καδρόνια, κράνη, φωτοβολίδες και τραυματίες οπαδοί των "Βαυαρών" πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων για το Champions League. "Βούκινο" στη Γερμανία και όλη την Ευρώπη για τις εικόνες ντροπής στο παιχνίδι Νέων στου Ρέντη.

Ολυμπιακός – Μπάγερν: «Μασκοφόροι με ρόπαλα επιτέθηκαν σε οπαδούς της Μπάγερν» λέει η Bild

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Το παιχνίδι των δύο ομάδων επισκιάστηκε από ένα επεισόδιο λίγο πριν το φινάλε, όταν αρκετά άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έκαναν επίθεση. Το παιχνίδι διεκόπη και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί.

Μασκοφόροι χούλιγκανς προκάλεσαν χάος κατά τη διάρκεια αγώνα του Youth League της Μπάγερν. Με το σκορ στο 4-0 υπέρ της Μπάγερν, γύρω στο 84ο λεπτό έγινε εισβολή από πάνω από 40 άτομα με κουκούλες που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αρκετοί από τους εισβολείς φορούσαν κράνη μοτοσυκλέτας και ήταν εξοπλισμένοι με ρόπαλα για να επιτεθούν στους οπαδούς της Μπάγερν, ενώ πέταξαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα και προσπάθησαν να κλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα πανό των Γερμανών.

Πέντε οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε σοκαρισμένος από αυτά που έγιναν και δήλωσε: “Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός. Αυτή είναι η χειρότερη ημέρα μου από τότε που είμαι στο ποδόσφαιρο“.

Οι τραυματίες οπαδοί της Μπάγερν δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της Μπάγερν, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προσφέρουν και αυτοί τη βοήθειά τους. Ακολούθως οι φίλοι της Μπάγερν έφυγαν από το γήπεδο υπό την προστασία της αστυνομίας.

Το παιχνίδι διεκόπη για κάτι λιγότερο από μισή ώρα. Για να ολοκληρωθεί το ματς, οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν πάσες στο κέντρο του γηπέδου».

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

2-3 έχασε ο Ολυμπιακός.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications